Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Питай сърцето

„Попитай сърцето“ е книга за благодарността, обичта към себе си и осъзнатостта като ключ към наслаждението на живота.„Попитай сърцето“ е книга за благодарността, обичта към себе си и осъзнатостта като ключ към наслаждението на живота. Допускайки ви да надзърнете в неговата лична житейска история, авторът Андрей Николов ще ви подтикне да се замислите за собствените си убеждения и настройката, с която посрещате всеки нов ден. Бъдете готови да промените светогледа си, като се сблъскате с въпроси като:

  • Благодарен ли съм за значимите, но толкова често пренебрегвани благословии на битието, като това, че всяка сутрин се събуждам жив и всеки миг вдишвам животворен кислород?
  • Зачитам ли достатъчно себе си, така че да мога да осъществя заложбите, с които съм изпратен тук, на Земята?
  • Прощавам ли на себе си и на своите близки, освобождавайки се от бремето на горчивата обида и вината?

В това четиво ще откриете светлината, която ще огрее вашия личен път към усещането ви за свързаност с Бога. С помощта на мъдри притчи и истории от личния си опит, авторът ще ви помогне да прозрете смисъла дори в трудностите, пред които са изправени мнозина. Усвоявайки уроците на вашите страхове и приемайки предназначението на болката си, вашето сърце ще съумее да познае причинността на събитията във вашия живот и да заобича настоящето. Защото настоящето, независимо от това, което в момента преживявате, е неповторимо чудо на Твореца.

Животът и всички мигове от съществуването на човека са истински дар, който ни позволява да разгърнем потенциала си и да приветстваме най-добрия си аз. Когато осъзнаете магията на живота и допуснете в себе си обичта, прошката и благодарността, вие ще сте способни да предприемете действията, необходими за осъществяване на най-съкровените ви копнежи, колкото и неосъществими да ви са се стрували някога те. Силата и мъдростта се коренят във вашето сърце и именно то знае отговора на въпросите, които си задавате.

Всичко, от което се нуждаете, за да изпитате радостта в дните си, вече е във вас. Сърцето ви пази ключа към щастието. А вие само трябва да го попитате.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Питай сърцето
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Отговори за непосветения ч.1
Зор Алеф
Анхира
рейтинг:
1%
10,00 лв.
Отговори за непосветения ч.2
Зор Алеф
Анхира
рейтинг:
1%
14,00 лв.
Възвание към светлината
Зор Алеф
Анхира
рейтинг:
1%
9,00 лв.
Наръчник по забогатяване - Станете богати без да ви нарежат кредитните карти
Шарън Лехтър
Анхира
рейтинг:
1%
10,00 лв.
Екстремна духовност. Радикални методи на пробуждане
Толи Бъркън
Анхира
рейтинг:
1%
7,00 лв.