Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Парфюми в четири сезона

Парфюмът е скъп предмет, който при употреба се превръща в невидими молекули. Когато го носим, не се вижда нито марката, нито цената му. Доверяваме се на нещо почти недоловимо, за да изразим представата си за красота, за собствения си характер, за самочувствие или за астроение.



Не е наличен

Парфюмът е най-широко достъпната луксозна стока в момента. Защото какво друго на цена от 250 лева (на по-скъпи не съм попадала) може да те накара да се чувстваш като бог в продължение на месеци? Не като крал, не като владетеля на седемте морета, а като БОГ?

Калина Гарелова знае всичко това много добре, но и го усеща и е успяла да предаде по най-финия начин върховното усещане, което може да ти донесе един професионално създаден аромат.

От книгата "Парфюми в четири сезона" на практика ще може да разберете всичко за парфюмите: как пробваме, избираме и пазаруваме, по какво да се ориентираме и как да преценим качеството на един парфюм. Как се държат парфюмите в различните сезони, кои пускат шлейфа си само във влага, кои ни дават тонус, за да отметнем завивката, или комфорт, за да се свием уютно. Кое мирише чисто, в кои парфюми се усеща смокиня, ирис, жасмин, тамян, билки, ветивер, лимон или пудра и крем. Кои са най-ексцентричните, странни и особени миризми в парфюмите,  кое мирише хубаво и кои лоши миризми всъщност харесваме.



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Парфюми в четири сезона
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Наказателно право - Особена част - Престъпления против собствеността
проф. д-р Александър Стойнов
СИЕЛА
рейтинг:
1%
23,00 лв.
Зима в рая
Елин Хилдебранд
Сиела
рейтинг:
100%
17,90 лв.
Силата на мита
Джоузеф Камбъл
Сиела
рейтинг:
1%
25,00 лв.
Убийте Скитник - Българската и британската държавна политика по случая Георги Марков
Христо Христов
Сиела
рейтинг:
1%
30,00 лв.
Преди да се родя и след смъртта ми
Ивайло Петров
Сиела
рейтинг:
1%
17,90 лв.