Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

ПАКЕТ - СТРОИТЕЛСТВО И ИНФРАСТРУКТУРА

SKU
ПАКЕТ - СТРОИТЕЛСТВО И ИНФРАСТРУКТУРА


1056,00 лв.

Включва „Сиела Строител“, „Сиела Счетоводство“ и „Сиела Енергетика и околна среда“.

Цена без ДДС: 880 лв. 

„Сиела Строител“ е специализирана правноинформационна система, която съдържа нормативната база и регламенти, свързани с проектирането, строителството и устройството на територията.

„Сиела Счетоводство“ съдържа нормативна база в областта на счетоводството, осигуряването, финансите, данъците и други. Софтуерът е предназначен за счетоводители, финансисти, данъчни консултанти, консултанти по осигуряване, икономисти, държавни служители, мениджъри и други специалисти, които трябва да следят актуалната нормативна база и да я ползват в работата си.

„Сиела Енергетика и околна среда“ е специализирана правноинформационна система, предназначена за лица, заети в областта на енергетиката и опазването на околната среда. Съдържа актуална нормативна база, ведомствена практика, подбрана съдебна практика и актове на Европейския съюз.Ползване на продукта

Абонаментът за трите продукта е със срок 1 година за едно работно място. След потвърдено заплащане получавате потребителско име и парола, с които можете да ползвате програмата от всяко устройство с интернет връзка.

За срока на абонамента получавате актуализации след всеки нов брой на „Държавен вестник“, поддръжка и съдействие по телефон и имейл всеки работен ден от 08:30 ч. до 18:00 ч. за същия срок, съгласно Общите условия (включително за инсталация, потребителски настройки на приложението и др.).

За заплащане на достъп до допълнителни работни места и въпроси, свързани с програмата: тел. 02 903 0000.

 

„Сиела Строител“ съдържа обща нормативна уредба - кодекси, закони, наредби, правилници, методики, тарифи, инструкции. Актуалната нормативна уредба е систематизирана тематично. За улеснение на потребителите е направена и класификация по компетентен орган.

Във връзка с нормативна уредба по устройство на територията продуктът включва актове на държавните ведомства; актове на местните общински съвети, свързани с устройство на територията, кадастър, регулация на строителството, данъци и такси и др.

Публикувани са норми и правила за проектиране: норми и правила за проектиране, правила за извършване и приемане на строително-монтажни работи + архив; разходни норми - УСН и ТНС; еврокодове.

В структурата се публикуват документи, издавани през годините от ресорните ведомства: Министерство на инвестиционното проектиране, Министерство на регионалното развитие, Дирекция за национален строителен контрол, Министерство на околната среда и водите, Агенция по геодезия, картография и кадастър.

С продукта ползвате съдържанието на решения на браншовите организации като Камара на инженерите в инвестиционното проектиране и Камара на строителите в България.

Ведомствената практика включва писма на МРРБ и ДНСК с архив от 2000 г. до днес, събрани по години.

В „Сиела Строител“ са публикувани разработени процедури в областта на архитектурата и градоустройството, както и всички необходими примерни образци, формуляри и документи, с възможност за попълване на необходимите данни, съхраняване, редактиране и използване според конкретните нужди на потребителите.

Могат да бъдат ползвани примерни договори в областта на строителството, включително и на Международната федерация на инженерите-консултанти (FIDIC), както и примерни длъжностни характеристики.

 

„Сиела Счетоводство“ съдържа актуалните нормативни актове в областта на счетоводството, данъчното облагане, трудовото право и социалното осигуряване. Публикуват се методични указания, становища, заповеди, писма и разяснения на министерства и ведомства. В продукта се съдържат още: Национални счетоводни стандарти;МСС и МСФО – консолидирани; Международни стандарти на върховните одитни институции.

Можете да ползвате инструкции, официални указания, заповеди, становища, писма и разяснения на МФ, НАП, НОИ, МТСП и др. за правилното прилагане на нормативните актове.

Разработени са процедури в областта на счетоводството, данъчното облагане, трудовото и осигурителното право, образци на документи и електронни форми (първични и вторични счетоводни документи и регистри, чието предназначение е основно да стандартизират документооборота във фирмите, както и да улеснят счетоводителите, които го поддържат). Голяма част от образците на документи и електронни форми са автоматизирани=

За удобство на клиентите са предоставени изчислителни модули – образци на документи и електронни форми, чиито функции са съобразени с нормативните изисквания. Дават възможност за бързо и лесно изчисляване на хонорари по различните видове договори, на осигурителни вноски по трудови възнаграждения, обезщетения, лихви и др. Вградените контроли не допускат грешно попълване на формулярите, автоматизират процеса на изготвянето им и следят за съответствието между нормативната база и информацията, попълвана от потребителя.

 

„Сиела Енергетика и околна среда“ е предназначен, както за експерти от държавната и общинска администрация, така и от частния сектор. Съдържанието му е насочено към специалисти, заети в секторите: добивна и преработваща промишленост, производство и разпределение на електрическа и топлинна енергия и на газообразни горива, доставяне на води, канализационни услуги, управление на отпадъци и възстановяване, строителство, търговия.

Програмата включва актуално законодателство (кодекси, закони, наредби, правилници, постановления, тарифи, инструкции); актове на Европейския съюз (учредителни договори, регламенти, директиви, решения на Европейската комисия, практика на Съда на ЕС); административни актове (заповеди, указания, методики, ръководства, решения, писма) на компетентни министерства, агенции, комисии; норми за проектиране на енергийни обекти; екологични стандарти в земеделието, управлението на водите, климата.

В продукта можете да ползвате съдържанието на национални стратегии, програми и планове, да се запознаете с процедури по извършването на отделни правни действия и съпътстващите ги образци на документи.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:ПАКЕТ - СТРОИТЕЛСТВО И ИНФРАСТРУКТУРА
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
ПАКЕТ - СИЕЛА СЧЕТОВОДСТВО
рейтинг:
1%
570,00 лв.
ПАКЕТ - НОРМАТИВНИ АКТОВЕ И СЪДЕБНА ПРАКТИКА
рейтинг:
1%
618,00 лв.
ПАКЕТ - НОРМАТИВНИ АКТОВЕ И ПРОЦЕДУРИ
рейтинг:
1%
726,00 лв.
ПАКЕТ - ЗАКОНИ, ПРОЦЕДУРИ, СЪДЕБНА ПРАКТИКА
рейтинг:
1%
1020,00 лв.
ПАКЕТ - НОРМАТИВНИ АКТОВЕ ЗА ЧУЖДЕНЦИ
рейтинг:
1%
1608,00 лв.