Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

ПАКЕТ - СЪДЕБНА ПРАКТИКА И GDPR

SKU
ПАКЕТ - СЪДЕБНА ПРАКТИКА И GDPR


Regular Price 654,00 лв. Special Price 457,80 лв.

Включва „Сиела Практика“ и „Сиела GDPR Справочник и защита на данните“

Цена без ДДС: 545 лв.

„Сиела Практика“ е правноинформационна система, която съдържа постановяваните от всички съдилища и други юрисдикции в Република България актове, обособена в структури.

Правноинформационната система GDPR Справочник и защита на данните“ включва европейската и национална правна рамка относно защитата на личните данни.



-30%

Ползване на продукта

Абонаментът за двата продукта е със срок 1 година за едно работно място. След потвърдено заплащане получавате потребителско име и парола, с които можете да ползвате програмата от всяко устройство с интернет връзка.

За срока на абонамента получавате актуализации, поддръжка и съдействие по телефон и имейл всеки работен ден от 08:30 ч. до 18:00 ч. за същия срок, съгласно Общите условия (включително за инсталация, потребителски настройки на приложението и др.).

За заплащане на достъп до допълнителни работни места и въпроси, свързани с програмата: тел. 02 903 0000.

 

„Сиела Практика“ включва: практика на Конституционния съд, тълкувателни решения и постановления на върховните съдилища, съдебните решения на всички съдилища и други юрисдикции в Република България.

Съдебната практика на Върховния касационен съд е разпределена в структура по години и по отделения. Освен тълкувателни решения и постановления са публикувани също: делата с изключителна значимост и интерес; Решения по чл. 290 от ГПК; практика, допускаща касационно обжалване; практика по граждански, търговски и наказателни дела.

Актовете на Конституционния съд са разпределени в структура по вид, по години и като общ списък.

Публикувани са актовете на районните, окръжните и апелативните съдилища, съдебната практика на Специализирания наказателен съд и на Апелативния специализиран наказателен съд, на военните съдилища.

Можете да ползвате решения на Европейския съд по правата на човека и на Съда на Европейския съюз.

В самостоятелна структура „Комисии“ получавате достъп до актовете на: Комисия за защита на конкуренцията, Комисия за защита на личните данни, Комисия за защита от дискриминация, Комисия за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобито имущество.

 

Правноинформационната система „GDPR Справочник и защита на данните“ е създадена по повод приемането на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни.

Тя съдържа указанията, становищата и насоките на националните и международните органи в областта на защита на данните, както и примерни образци на документи, изисквани от Комисията за защита на личните данни. Детайлно и разбираемо са описани процедури, свързани с Общия регламент относно защитата на данните, както и формуляри, попълвани от лицата, които работят с лични данни.

Освен нормативна уредба, в продукта ще откриете: становища, насоки на Комисията за защита на личните данни, стратегически документи и указания, актове на Европейския комитет по защита на данните, образци на документи и електронни форми. Като потребители ще имате достъп до съдебни решения на юрисдикциите в България и на държави-членки на ЕС, актовете на Съда на Европейския съюз, международни актове, свързани със защита на личните данни.



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:ПАКЕТ - СЪДЕБНА ПРАКТИКА И GDPR
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
-20%
Наказателно право - Особена част - Престъпления против собствеността
проф. д-р Александър Стойнов
СИЕЛА
рейтинг:
1%
Regular Price 23,00 лв. Special Price 18,40 лв.
-20%
Зима в рая
Елин Хилдебранд
Сиела
рейтинг:
100%
Regular Price 17,90 лв. Special Price 14,32 лв.
Практически френско-български речник - Dictionnaire Pratique Français-Bulgare et plus
Съставители - Илка Атанасова, Анка Бойчева, Виргиния Тошева-Пейчева, Хачик Хачикян. Под редакцията на Хачик Хачикян.
Дамян Яков
рейтинг:
1%
12,00 лв.
-20%
Силата на мита
Джоузеф Камбъл
Сиела
рейтинг:
1%
Regular Price 25,00 лв. Special Price 20,00 лв.
-20%
Убийте Скитник - Българската и британската държавна политика по случая Георги Марков
Христо Христов
Сиела
рейтинг:
1%
Regular Price 30,00 лв. Special Price 24,00 лв.