Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

ПАКЕТ - БИЗНЕС И СЪДЕБНА ПРАКТИКА

SKU
БИЗНЕС И СЪДЕБНА ПРАКТИКА


1326,00 лв.

Включва „Сиела Практика“ и „Сиела Инфо“

Цена без ДДС: 1105 лв. 

„Сиела Инфо“ предлага богата информация за регистрираните търговски дружества и всички останали субекти на територията на Република България. В продукта са достъпни досиетата на юридическите лица с интегрирана и актуална информация от всички официални източници.

„Сиела Практика“ е правноинформационна система, която съдържа постановяваните от всички съдилища и други юрисдикции в Република България актове, обособена в структури.Ползване на продукта

Абонаментът за двата продукта е със срок 1 година за едно работно място. След потвърдено заплащане получавате потребителско име и парола, с които можете да ползвате програмата от всяко устройство с интернет връзка.

За срока на абонамента получавате актуализации, поддръжка и съдействие по телефон и имейл всеки работен ден от 08:30 ч. до 18:00 ч. за същия срок, съгласно Общите условия (включително за инсталация, потребителски настройки на приложението и др.).

За заплащане на достъп до допълнителни работни места и въпроси, свързани с програмата: тел. 02 903 0000.

 

„Сиела Инфо“ предоставя консолидирана информация за бизнеса в България от много източници. Базата предоставя пълна бизнес история на регистрираните промени след 2008 г., икономическо дефиниране по КИД 2008 кодове за предмет на дейност, по която се отчитат годишни обороти, регистрирани търговски марки и много други.

Продуктът съдържа интегрирана информация и пълна история за промените от: Търговски регистър и регистър на юридическите лица с нестопанска цел, Регистър БУЛСТАТ, Регистър на НАП за ДДС регистрация, месечни извлечения на НОИ за осигурените лица от 2005 г., както и финансови показатели за всички фирми от създаването им (с детайлна информация от 2008 г.). 

Всяко ново вписване или промяна в Търговския регистър и регистъра на юридическите лица с нестопанска цел се отразява в пълния си обем. Информацията се допълва с данни за акционери, съдружници и техните дялове, икономически данни, седалище и адрес на управление, адрес за кореспонденция и много други данни. 

Можете да проверите всички свързани юридически и физически лица, тъй като софтуерът позволява откриване и на непряка свързаност между лицата (ползва едновременно Търговски регистър и регистър на юридическите лица с нестопанска цел и Регистър БУЛСТАТ). Проследява връзки например между две физически лица, две дружества, физическо лице и дружество, включително и през връзки с участието на трети лица.

„Сиела Инфо“ предоставя бърз достъп до досиетата на всяко юридическо лице. Всяко досие съдържа освен актуалното състояние на компаниите, детайлна информация за всяка регистрирана промяна в управлението от първоначалната регистрация до днес, всички обстоятелства, свързани с упражняваната дейност през годините, история на ДДС регистрация и др.

Информационната система актуализира всекидневно данните, като същевременно предоставя достъп и до всички регистрирани промени в бизнес историята на икономическите субекти.

 

„Сиела Практика“ включва: практика на Конституционния съд, тълкувателни решения и постановления на върховните съдилища, съдебните решения на всички съдилища и други юрисдикции в Република България.

Съдебната практика на Върховния касационен съд е разпределена в структура по години и по отделения. Освен тълкувателни решения и постановления са публикувани също: делата с изключителна значимост и интерес; Решения по чл. 290 от ГПК; практика, допускаща касационно обжалване; практика по граждански, търговски и наказателни дела.

Актовете на Конституционния съд са разпределени в структура по вид, по години и като общ списък.

Публикувани са актовете на районните, окръжните и апелативните съдилища, съдебната практика на Специализирания наказателен съд и на Апелативния специализиран наказателен съд, на военните съдилища.

Можете да ползвате решения на Европейския съд по правата на човека и на Съда на Европейския съюз.

В самостоятелна структура „Комисии“ получавате достъп до актовете на: Комисия за защита на конкуренцията, Комисия за защита на личните данни, Комисия за защита от дискриминация, Комисия за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобито имущество.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:ПАКЕТ - БИЗНЕС И СЪДЕБНА ПРАКТИКА
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
ПАКЕТ - СИЕЛА СЧЕТОВОДСТВО
рейтинг:
1%
570,00 лв.
ПАКЕТ - НОРМАТИВНИ АКТОВЕ И СЪДЕБНА ПРАКТИКА
рейтинг:
1%
618,00 лв.
ПАКЕТ - НОРМАТИВНИ АКТОВЕ И ПРОЦЕДУРИ
рейтинг:
1%
726,00 лв.
ПАКЕТ - ЗАКОНИ, ПРОЦЕДУРИ, СЪДЕБНА ПРАКТИКА
рейтинг:
1%
1020,00 лв.
ПАКЕТ - НОРМАТИВНИ АКТОВЕ ЗА ЧУЖДЕНЦИ
рейтинг:
1%
1608,00 лв.