Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Овладяване мощта на AutoCAD 2004

Книгата предлага най-богатия набор от специфични за дисциплината упражнения и проекти, чрез които ще се научите как да използвате водещия днес софтуер за настолен дизайн и чертане. Едновременно справочник и процедурно ръководство, книгата съдържа актуално описание на функционалността, включително подробно илюстрирани примери на последователности "промпт - отговор", при които определени команди изискват въвеждане на допълнителна информация, например координати или измерения, за да извършат определена функция. Съпътстващия книгата наръчник с упражнения включва задачи във формат на завършен проект за упражняване на понятията и командите, усвоени в дадена глава или раздел, както и тестове за отделни понятия и команди.


Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Овладяване мощта на AutoCAD 2004
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Word 97. Бърз справочник
Николай Пенчев
Duo Design
рейтинг:
1%
3,99 лв.
Хитрости 2 за Windows, Delphi и Internet
Гергана Колева-Берберска
Duo Design
рейтинг:
1%
7,50 лв.
Microsoft .NET Framework сигурност
Сурби Малхотра
Duo Design
рейтинг:
1%
19,95 лв.
HTML. Професионални проекти
Джон Госни
Duo Design
рейтинг:
1%
25,00 лв.
Microsoft Word 2003 - бързо и лесно
Даян Коуърс
Duo Design
рейтинг:
1%
11,95 лв.