Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Отровната чаша на принца

Дядо каза: Някои неща, които изглеждат, миришат или на вкус са чудесни, всъщност са ужасни. Но понякога нещата, които изглеждат ужасно, в действителност са много добри. Дори си спомням една история, в която тези две странни неща са верни. Искаш ли да я чуеш?

Из книгатаВ тази завладяваща алегорична приказка, богословът, пастир и автор Р. Ч. Спроул продължава делото на живота си да обяснява дълбоките библейски истини ясно и разбираемо - дори за деца.

Отровната чаша на принца разказва историята за готовността на Исус да изпие ужасната чаша на гнева на Отец, плащайки Сам огромната цена - унижение, страдание и смърт. Но в края на историята децата ще видят триумфа на Христос и доброто, което следва Неговото послушание на волята на Отец.

Разкошните илюстрации на Джъстин Джерард ще завладеят детското въображение, а въпросите за дискусия с препратки към Библията в края на книгата ще помогнат на родителите да научат децата си на важните истини, които се крият зад алегорията.

Д-р Р. Ч. Спроул (1939 - 2017) - богослов, пастир и преподавател, и председател на управителния съвет на Лигониер министрис до смъртта си. Освен работата си в съвета на Съюза на евангелските вярващи и в Управителния съвет на Фондацията за Реформация, д-р Спроул е преподавал в няколко богословски семинарии. Бил е водещ на всекидневно радиопредаване За обновяване, на ума ви и е проповядвал в църквата Свети Андрей в района на Орландо.

Част от многото му книги са: Тайната на Святия Дух, Славата на Христос, Изненадан от страданието, Това е добър въпрос! и Ако Бог съществува, защо има атеисти? На български са издадени: Избрани от Бога, Святостта на Бога, Свещеникът с изцапани дрехи и Истината за кръста.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Отровната чаша на принца
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди и Еконт за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 4.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Сексът, мъжете и Бога
Д-р Дъглас Уайс
Нов Човек
рейтинг:
1%
9,70 лв.
21 Неоспорими закона за лидерството
Джон Максуел
Нов Човек
рейтинг:
1%
14,90 лв.
Вестта на Евангелието от Марк
Доналд Инглиш
Нов Човек
рейтинг:
1%
8,90 лв.
Проблеми на живота и смъртта
Джон Уайт
Нов Човек
рейтинг:
1%
6,90 лв.
Свещеникът с изцапани дрехи
Р. Ч. Спроул
Нов човек
рейтинг:
1%
6,90 лв.