Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Отново роден

РоманБългария през Прехода. Калин е един от многото младежи спортисти, които се забъркват в престъпния свят. Той обаче е много по-умен от другите и бързо се издига до силов бос. Въпреки че в душата си е добър, Калин прави поредица от лоши избори, които имат своите последствия. Изпитанията на живота се изправят пред него като въпроси, на които трябва да потърси отговорите в себе си. Може ли лошото момче да обича? Може ли да промени пътя си? Способен ли е да приеме достойно наказанието си? Как иска да живее? А през цялото време над него сякаш бди тайнствена сила, пазеща го от фаталния край.

„Отново роден“ е действителната политическа история на България от началото на Прехода до глобалната пандемия, преживяна през погледа на един престъпник, който намира пътя на спасението във вярата.
 
Д-р Неделя Щонова (лекар, писател, журналист): Обичам Калин, главния герой в този роман. Изстрадах вярата му. Заедно с него. Изстрадах израстването му. Мирогледа му. Вълнувах се от съдбата му. Докосна ме много дълбоко този сложен образ, разкъсван от противоречиви чувства, непоправим бунтар. Умен и способен човек, с предано сърце, човек, преглътнал болките и страданията, съзрял за големите истини. Защото нищо в този свят не ни принадлежи, освен онова, което даваме. Написаното е божествено. Четеш, затрогваш се и осъзнаваш как си струва да внасяме добрина и нормалност в този свят, лишен от човешко лице, как любовта е да живееш за някой друг. И как вярата прави чудото. Дори когато и особено когато… отваряш Библията в килията.

Кирил Десподов (футболист на България за 2019, 2020 и 2023 г.): Има книги, които те завладяват като чувство, като усещане... „Отново роден“ е такава книга. За мен тя започна… когато прочетох последната страница. Тогава почувствах, че тя истински оживява като дух на смирение, като порив за вяра, защото всички ние имаме нужда от нови идеи за вдъхновение, нови стремежи към съзидание и нови пориви за достойнство! И не спирам да я преживявам – дълбоко в себе си!

Антоанета Четрафилова (художник, илюстратор, визионер): „Отново роден“ е една действителна история, разказваща ни за истински стойностните неща в подарения ни отрязък от време на тази земя. Тя свидетелства за Истината, която Библията посочва – че когато предадем живота си на Спасителя Иисус Христос, ние получаваме ново начало с Бога. Раждаме се на този свят и както семенцето не знае къде ще бъде посято, така и ние израстваме в различни семейства, а някои без такива, при различни условия... пътища много. И независимо дали сме успешни, или не, дали сме зли, или добри, във всеки от нас има грях – повече или по-малко. Идват провали, пътищата ни отвеждат на различни места, често тъмни... Можем ли да започнем отново? Можем ли да се върнем и отново да се родим?Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Отново роден
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Новите сортове растения като интелектуална собственост
Румяна Добрева и Иван Иванов
IP Bulgaria
рейтинг:
1%
15,00 лв.
Омагьосаният кръг
Иван Иванов
Изток - Запад
рейтинг:
1%
12,00 лв.
Наричайте ме мечтател
Иван Иванов
Изток - Запад
рейтинг:
1%
12,00 лв.
Анималистиката на Емилиян Станев
Пламен Антов
Книги за всички
рейтинг:
1%
15,00 лв.
Шоколадовата фабрика на Дядо Коледа
Книги за всички
рейтинг:
1%
7,00 лв.