Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Отива една жена при лекаря

Не е наличен
"Отива една жена при лекаря" печели популярността си и продължава да има успех изключително благодарение на разпространението на мълвата. След публикуването й продажбите непрестанно се увеличават – вместо да намаляват, както е обичайно. По подобен начин в Холандия се приемат книгите на Коелю, но това е първата холандска книга, която има подобен успех. Публикуван за пръв път от издателство Podium в Холандия, романът става бестселър на годината и е избран от литературният клуб ECI (част от медийната група Bertelsmann) за дебют на годината.

Героите на романа Стейн и Кармен са модерна двойка – те са млади, здрави, богати и със собствен бизнес, горди родители на едногодишната Луна. Не им липсват пари и приятели, живеят като богове в Амстердам. До момента в който на Кармен й откриват рак. От истински купон животът им се превръща в непрестанно висене по доктори и болници. Докато красивата и изпълнена с оптимизъм Кармен се подлага на химиотерапия и облъчване, хедонистът Стейн се потапя в удоволствията на нощния живот и жените на Амстердам.
"Отива една жена при лекаря" е разказ за смъртоносна болест, лишен от безвкусна показност и фалшива сантименталност. С директен и прям стил, който подобно на диагнозата удря като с чук, без срам, но и без театралничене и винаги с чувство за хумор, авторът успява още от първите страници да грабне читателя и да извика сълзи в очите му. С развитието на болестта разстройващите ситуации в болниците, проницателните описания на лекари и терапевти се редуват с много сърцераздирателни моменти. В същото време "Отива една жена при лекаря" е сам по себе си една ода за любовта. Този роман ще накара всеки да пролее реки от сълзи, но в крайна сметка е жизнеутвърждаващ и оптимистичен.


Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Отива една жена при лекаря
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Безделникът
Георги Гочев
ИК Жанет-45
рейтинг:
1%
5,99 лв.
Законът на Иван Газдов
Иван Газдов
ИК Жанет-45
рейтинг:
1%
5,00 лв.
Навътре в камъка. Проза
Иван Динков
ИК Жанет-45
рейтинг:
1%
9,90 лв.
Разговори от изпуснатия влак
Калин Донков
ИК Жанет-45
рейтинг:
1%
5,20 лв.
Без нея
Рей Клуун
ИК Жанет-45
рейтинг:
1%
14,99 лв.