Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Още истински истории

Тъмната страна на душата, личната "сянка", невъзможността за приспособяване, аутсайдерствто, материалната и физическа нищета, разпадът на душите, но - и копнежът за промяна, за излизане от житейската дупка - за пълноценен живот... - това е "кръстната" линия в новите истории, разказани от Радка Гайдарова."Истинските истории продължават, защото продължава животът. Те са неговото отражение. Той съществува чрез тях. Понякога сурови, друг път забавни, те ни носят мъдрост. С тях ние израстваме духовно.
В книгата са намерили място и случаи от моята дългогодишна психиатрична практика, която ми позволи да проникна в човешката душа и да установя какви сложни психичиски процеси протичат в нейните пластове: възприятия, емоции и мисли, които по един или друг начин при психичноболните са разстроени. Това определя и техния свят, който е по-различен от този на здравите. В него има много тъга и драматизъм - преживявания, към които трябва да се отнасяме с разбиране и съпричастност. Колкото по-добре ги познаваме, толкова повече ще ги разбираме и ще сме склонни да им оказваме онази подкрепа, от която те силно се нуждаят."

- Радка ГайдароваНапишете вашето мнение
Вие оценявате:Още истински истории
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди и Еконт за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв, стойността на доставката е фиксирана на 4.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • ВАЖНО! По време на промо кампания -50% безплатната доставка за всички стоки отпада за срока на промоцията! Фиксира се доставка от 3.99 лв за всички поръчки.
  • Доставката до книжарница Ciela Books & Music - Граф Игнатиев е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди да завършете поръчката си.
Свързани продукти
Надгробен камък за Ромен Гари
рейтинг:
1%
5,00 лв.
К. Г. Юнг/ Лексикон - термини и понятия по аналитична психология
рейтинг:
1%
12,00 лв.
Истински истории
рейтинг:
1%
10,00 лв.
Моливко - Играя и зная - познавателна книжка по конструиране и технологии за 3. група - 5-6 години - Слово
рейтинг:
1%
12,00 лв.
Моливко - Играя и зная - Изобразително изкуство за 4. група - 6-7 години - Слово
рейтинг:
1%
9,00 лв.