Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Още 99 езикови съвета

Книгата на Владко Мурдаров е пътеводител към правилната, богата и нюансирана съвременна българска реч. Тя предлага мнението на ерудиран езиковед за грешките, които най-често правим в писмената и в устната си реч и неговия поглед върху новите явления в езика ни, които чакат най-правилното решение.Не е наличен

Книгата на Владко Мурдаров е пътеводител към правилната, богата и нюансирана съвременна българска реч. Тя предлага мнението на ерудиран езиковед за грешките, които най-често правим в писмената и в устната си реч и неговия поглед върху новите явления в езика ни, които чакат най-правилното решение. Проф. дфн Владко Мурдаров работи в Института за български език при БАН. Дълги години води предавания по БНТ и рубрики във вестници. В издателство „Просвета" води поредицата „Родна реч" с книгите „99 езикови съвета" (2001), „Още 99 езикови съвета" (2003), „99 съвета за българския правоговор" (2006), „99 съвета за българската граматика" (2007).
Книгата "99 езикови съвета" е особено полезна за зрелостници и кандидат-студенти.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Още 99 езикови съвета
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Разни нови езикови съвети
Владко Мурдаров
Black Flamingo Publishing
рейтинг:
60%
14,00 лв.
Разни съвети за предлозите
Владко Мурдаров
Black Flamingo
рейтинг:
1%
14,00 лв.
Разни съвети за глаголите
Владко Мурдаров
Black Flamingo
рейтинг:
1%
18,00 лв.
Разни съвети за правописа
Владко Мурдаров
Black Flamingo Publishing
рейтинг:
1%
18,00 лв.
Разни съвети за чуждите думи
Владко Мурдаров
Black Flamingo Publishing
рейтинг:
1%
18,00 лв.