Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Опазване на обществения ред – част I

Не е наличен

3. издание – към 5 август 2008 г.

Сборникът съдържа нормативните актове, които уреждат принципите, задачите, дейностите, устройството и управлението на Министерството на вътрешните работи и на Държавната агенция „Национална сигурност” с цел защита на правата и свободите на гражданите, националната сигурност и обществения ред.

В първата част е представена законовата уредба на материята – поместени са Законът за Министерството на вътрешните работи, Законът за Държавна агенция "Национална сигурност", Законът за специалните разузнавателни средства, Законът за контрол над взривните вещества, огнестрелните оръжия и боеприпасите, Законът за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия и Указът за борба с дребното хулиганство.

Правилниците за прилагане на Закона за МВР и на указа за борба с дребното хулиганство, а също и подзаконовата нормативна уредба на режима на огнестрелните оръжия, взривните вещества и боеприпасите ще намерите във втората част на сборника.


Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Опазване на обществения ред – част I
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Ръководство за практическа подготовка по трудово право
Красимира Средкова
Сиби
рейтинг:
1%
20,00 лв.
Смъртното наказание. Pro et contra
Лазар Груев
Сиби
рейтинг:
1%
7,50 лв.
Правен режим на приватизацията в България
Георги Стоянов
Сиби
рейтинг:
1%
3,20 лв.
Приватизационният договор
Сиби
рейтинг:
1%
4,90 лв.
Осигурителни правоотношения
Сиби
рейтинг:
1%
3,90 лв.