Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Огън и лед

Не е наличен
Амбициозната репортерка Софи Роуз мечтае да направи успешна журналистическа кариера. За нейно съжаление й се налага да работи в малък чикагски вестник, където отразява незначителни събития. Поредната скучна задача е да вземе интервю от арогантен спортист в навечерието на градското съзтезание К5.

На следващия ден състезателят не се явява на стартовата линия. Изненадващо е намерен убит от полярна мечка в Аляска. Когато Софи разбира от местната полиция, че в дрехите на жертвата е открита нейна визитка, това разпалва любопитството й.

Предчувствайки, че тази история ще се окаже повратен момент в кариерата й, тя заминава за Аляска. Но приятелите й няма да я оставят сама, затова я придружава агентът от ФБР - Джак Макалистър. Между Софи и Джак пламва силно привличане, но скоро им предстои да се изправят пред опасен враг, готов на всичко, за да прикрие престъпните си действия.

В Аляска те ще се натъкнат на чудовищния проект "Алфа", в който учени използват животни и хора за опитите си...

Джули Гаруд има издадени над 32 милиона екземпляра от книгите си, преведени на 26 езика. Когато става въпрос за приковаващи вниманието романи с безмилостно напрежение, тя е неповторима. Джули има три деца и написва дебютния си роман, когато най-малкото от тях тръгва в първи клас. И оттогава не спира да пише. Живее със семейството си в Лийуд, Канзас.



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Огън и лед
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Питър Пан
Джеймс Матю Бари
Хермес
рейтинг:
1%
4,95 лв.
Разбивач на сърца
Джули Гаруд
Хермес
рейтинг:
1%
17,95 лв.
В мрежата
Джули Гаруд
Хермес
рейтинг:
1%
15,95 лв.
Нежно спасение
Джули Гаруд
Ибис
рейтинг:
1%
15,90 лв.
Огнената Грейс
Джули Гаруд
Хермес
рейтинг:
1%
19,95 лв.