Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Облакът атлас

Книгата, по която е заснет едноименният филм.

„Облакът атлас" се състои от шест истории, наредени една в друга като кукла матрьошка, които превеждат читателя през различни времена и места –от XIX век в далечния Тихи океан до постапокалиптично бъдеще на Хаваите. ...



Един от най-забележителните постмодерни гласове в литературата на XXI век, Дейвид Мичъл съчетава приключенско повествование с типична за Набоков страст към загадките, наблюдателност в изграждането на героите и вкус към философските и научните разсъждения в традицията на Умберто Еко, Харуки Мураками и Филип К. Дик. Резултатът е блестяща и оригинална литература, колкото дълбока, толкова и занимателна. „Облакът атлас" се състои от шест истории, наредени една в друга като кукла матрьошка, които превеждат читателя през различни времена и места –от XIX век в далечния Тихи океан до постапокалиптично бъдеще на Хаваите. В хода на повествованието Мичъл разкрива каква е връзката между отделните герои, как се преплитат съдбите им и как душите им се носят във времето и пространството като облаци в небето.



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Облакът атлас
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.

За Автора

Дейвид Мичъл -

Дейвид Мичъл е английски романист, номиниран за наградата "Букър" с "Облакът атлас".
Един от най-забележителните постмодерни гласове в литературата на XXI век.

Свързани продукти
Банкери
Артър Хейли
Бард
рейтинг:
1%
19,99 лв.
Блондинка в бетона
Майкъл Конъли
Бард
рейтинг:
1%
16,99 лв.
Написано в сянка
Дейвид Мичъл
Прозорец
рейтинг:
1%
20,00 лв.
Часовници от кости
Дейвид Мичъл
Прозорец
рейтинг:
1%
29,00 лв.
Утопия Авеню
Дейвид Мичъл
Сиела
рейтинг:
1%
27,90 лв.