Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Обезумял

Не е наличен

Случайно хрумване кара Филип да тръгне след една жена в тълпата след края на работния ден. Той не я познава, вижда само гърба ѝ, но като в някаква игра си казва: Ако тя тръгне натам, ще я оставя да си върви. Ако мине в тази посока, ще я последвам още малко. Това преследване нищо не означава, на никого няма да навреди, а и разстоянието е толкова голямо, че жената няма нищо да забележи. Това изглежда повече спортна задача да не я изгуби в тълпата.
Какво го тласка да стори това? Защо изведнъж той започва да пренебрегва задълженията си? Какво иска от нея? Крие ли се зад действията му нещо друго? Дали това не е някакво опасно желание? В цялото има нещо застрашително. Нещо засмуква Филип, а и читателя с него.
Как случайността нахлува в нашия живот? Може ли нещо да се предположи със сигурност или дори да се правят планове за него?
До каква степен можем изобщо да се доверяваме на сетивата си?
Множеството предизвикани въпроси хвърлят светлина върху начина на мислене на човека през двайсет и първи век.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Обезумял
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди и Еконт за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв, стойността на доставката е фиксирана на 4.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • ВАЖНО! По време на промо кампания -50% безплатната доставка за всички стоки отпада за срока на промоцията! Фиксира се доставка от 3.99 лв за всички поръчки.
  • Доставката до книжарница Ciela Books & Music - Граф Игнатиев е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди да завършете поръчката си.
Свързани продукти
Сто дни
рейтинг:
1%
12,00 лв.
Фламинги
рейтинг:
1%
12,99 лв.
Четири картини за любовта
рейтинг:
1%
14,00 лв.
Двайсет хиляди страници
рейтинг:
1%
11,99 лв.
Парсифал
рейтинг:
1%
11,99 лв.