Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Нумерология

Нумерологията е наука, която даВа информация за уникалността на всеки човек, негоВия характер, неговите способности и разбира се предизвикателствата, с които ще се сблъска през житейския си път.Приех Нумерологията като хоби, особено, докато се развивах като юрист, но в края на краищата се оказа, че истинското винаги остава между редовете... като истината, която хората трудно изричат, когато решат да започнат или приключат взаимоотношенията си. Нумерологията е практика, която кара чоВек да се усети В уединение със себе си. Да почувства прилива на собстВената си енергия и да разбере постъпките и действията си към определен момент от своето същетвуване. Нумерологията е наука, която може да покаже пътя, по който да реализираме истински и стойностни взаимоотношения и Връзки. Да бъдеш приятел със себе си, с другите, с враговете си, да простиш, да преобразуваш не-гатива в позитив. Смятам, че помагам и насочвам хората в правилна посока, защото вярвам, че негативните събития в живота са процес, а не крайна цел. Смятала съм, че за да повярвам в нещо, което не мога да видя или да пипна, трябва да има доказателство, което по никакъв начин да не мога да оспоря.

Ваша Кристина СунгарскаНапишете вашето мнение
Вие оценявате:Нумерология
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди и Еконт за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 4.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Свети Никола - Светител, спасител и чудотворец
Мирослав Дачев
Booktrading
рейтинг:
1%
50,00 лв.
Успехът - Психология на постиженията
д-р Дебора А. Олсън, Меган Кайе
Booktrading
рейтинг:
1%
25,90 лв.
Реалност ? - том 1
Еленко Ангелов и Леонардо Диър
Booktrading
рейтинг:
1%
25,00 лв.
Депрограмиращи сентенции - част 1 - Афоризми
Еленко Ангелов
Booktrading
рейтинг:
1%
17,00 лв.
Депрограмиращи сентенции - част 2 - Афоризми
Еленко Ангелов
Booktrading
рейтинг:
1%
13,00 лв.