Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Ново начало

Лично ръководство за повишаване качеството на живот, свободата и стремежа към щастие!
  • Свободата е основният принцип на твоя живот.
  • Радостта е целта на твоя живот.
  • Израстването е резултатът на твоя живот!...
"Ново начало" е една възвисяваща книга, която се цели в ядрото на твоето същество. Написана от Абрахам, за да ти помогне да разбереш неразривната връзка между физическата ти и твоята вътрешна Нефизическа Същност. Тя обяснява и определя кои наистина сме ние и как сме се появили като физически същества. А също и как и защо сме възприели толкова много погрешни убеждения.

Книгата е пълна с процеси и примери, които помагат да създадеш съзнателна връзка с твоето Вътрешно Аз, в резултат на което съзнателно да насочваш и управляваш живота си. Това ще ти даде усещането за сила и ще те доведе до живот, пълен с радост и удовлетворение, независимо в каква ситуация се намираш.

"Ново начало" е ясна и вдъхновяваща книга по практическа духовност. Тя е концентрирана върху това как да се изравниш, свържеш и обединиш с Вътрешната си Същност. Основното послание на Абрахам-Хикс е, че ти имаш силата да избереш да се чувстваш добре във всеки един момент. И от тази основа на радост, естествено и с лекота ще можеш да сътвориш всичко това, което искаш за себе си и за света.

Най-добре продаваните автори, според "New York Times", Естер и Джери Хикс пресъздават въздействащото учение на Абрахам-Хикс за изкуството да предизвикаш появата на благоденствието в живота си. Провеждайки открити семинари в повече от 60 града годишно, те са създали повече от 700 книги, аудио и видеокасети, компакт дискове и DVD.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Ново начало
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди и Еконт за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 4.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Законът за привличането: Основите на учението на Абрахам
Естер Хикс
Сребърно звънче
рейтинг:
1%
12,00 лв.
Осъществи желанията си. 355 начина за превръщане на мечтите в реалност
Естер и Джери Хикс
Сребърно звънче
рейтинг:
1%
14,00 лв.
Повторението
Дорис Елиана Коен
Сребърно звънче
рейтинг:
1%
15,00 лв.
Сет говори
Джейн Робъртс
Сребърно звънче
рейтинг:
1%
20,00 лв.
Законът за привличането в действие - епизод II
Естер Хикс и Джери Хикс
Сребърно звънче
рейтинг:
1%
15,00 лв.