Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Ню ейдж в България

Житейски проекти и практики за самоусъвършенстванеМонографията е първото по-цялостно представяне на темата Ню ейдж в българската академична среда, чрез антроположко изследване. Книгата се опира на богат емпиричен материал, събиран през последните близо петнадесет години. Освен важните теоретични и историографски контексти, касаещи полето се разгръщат още и два изследователски случая, които позволяват задълбочено и детайлно навлизане във функциите и идеите на Новата епоха. Първият от тези случаи е свързан с провеждан в България медитативен обучителен курс, наречен Vipassana. Той се опира на будистка философия и е насочен към личностно самоусъвършенстване в условия на изолация и строг дневен режим. Вторият разглежда български ютуб канал (Vansastrology), посветен на астрологични вярвания, в който са демонстрирани някои от най-популярните принципи и идеи на Ню ейдж. Анализираните случаи са използвани за разкриване на механизмите и предназначението на новата духовност в съвременния свят и са основата, върху която са разгърнати двете основни концептуални звена в книгата – житейски проекти и практики за самоусъвършенстване.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Ню ейдж в България
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Историята, населена с хора - том II: Интревюта, свидетелства, спомени
Колектив
Гутенберг
рейтинг:
1%
16,00 лв.
Приказки от 2003 нощи
Теодор Радевски
Гутенберг
рейтинг:
1%
5,00 лв.
Къща от нежност
Милена Караангова
Гутенберг
рейтинг:
1%
5,00 лв.
Огънят всевечен. Стихове
Виолета Събева
Гутенберг
рейтинг:
1%
4,00 лв.
Епилоgoбог
Орлин Г.Орошаков
Гутенберг
рейтинг:
100%
14,00 лв.