Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Научно-езотеричните основи на мирозданието

Мащабно енциклопедично изследване за спиралата на познанието от дълбоката древност до наши дни. Античността и Средновековието са доминирани от религиозната мистика и езотеричните прозрения. През ХVII век Франсис Бейкън провъзгласява – теориите, които не са проверени експериментално, са ненаучни. Така историческото махало детронира Духа, който няма как да бъде изследван в лабораторни условия. Но в началото на ХХ век не някой друг, а Алберт Айнщайн и Макс Планк реабилитират понятието за Бога в модерните възгледи за Вселената.

Светът се оказва изумително сложен, а рамките на класическата наука – прекалено тесни за невъобразимото му многообразие. В този смисъл „чудесата”, описвани в митовете и легендите, не са красиви метафори, а непознати свойства в структурата на Космоса. Как възприемате факта, който днес е неоспорим, че по едно и също време материята може да бъде на две различни места в пространството? Все едно едновременно да сте прав и седнал.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Научно-езотеричните основи на мирозданието
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Времето на Бога: Глас отдалече, II част
В. Тихоплав, Т. Тихоплав
НСМ - Медиа
рейтинг:
1%
10,00 лв.
Квантовите огледала или началото на началата
В. Тихоплав, Т. Тихоплав
НСМ - Медиа
рейтинг:
1%
16,00 лв.
Шоколадотерапия
Яна Вадиш
НСМ Медиа
рейтинг:
1%
11,00 лв.
Небесният часовник
Дан Фолк
НСМ Медиа
рейтинг:
1%
18,00 лв.
Експрес наука
Мичъл Мофит, Грег Браун
НСМ Медиа
рейтинг:
1%
14,95 лв.