Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Нашата Коледа 2

Всички ние в „Сиела“ ви пожелаваме весели празници, пълни с радост и очарование!

  • Съставител: Захари Карабашлиев;
  • Корица: Дамян Дамянов.


Топ 10

Уважаеми читатели, вярвам, че искрици от пламъка на коледната магия блещукат и в разказите от този сбор­ник. Талантливите автори, включени в него, са наследници на богата литературна традиция, а произведенията им са про­луки към тяхната душевност, затова ви каня да се присъеди­ните към нашето разнолико, коледно пътешествие.

Сещам се и за думите на непрежалимия Георги Мар­ков: „Когато гледам назад, струва ми се, че през тази вечер, докато гореше бъдникът, всички – и възрастни, и млади – ставаха деца и може би в това връщане назад, в това откъс­ване от суровата действителност на живота и заменянето, макар и за една-единствена вечер, с фантастичния свят на децата човек обновяваше мисълта си и чувството си“.

Днес, сякаш повече от всякога, осъзнавам, че няма по-голяма радост от това да се докоснеш – на живо или във въображението си – до света на детето. Крехък, уязвим и мимолетен – единственият, който си заслужава нашите усилия.

Всички ние в „Сиела“ ви пожелаваме весели празници, пълни с радост и очарование!

Захари Карабашлиев

Когато се появи идеята за сборник с разкази, които да представят многото лица на зимните празници, не очаквах, че ще има толкова голям успех. Но ето – случи се.

В ръцете си държите второто издание на „Нашата Коледа“ – един сборник, който нямаше да бъде възможен без десетките творци, които откликнаха на поканата ни за участие, и без хилядите читатели, които избраха да се докоснат до техните истории.

Получи се пъстра колекция като гиздава елха с разнородна, шарена украса, която някак си успява да е консистентна. И много истинска в своята магичност.

Коледа е.

Мирослав АлександровНапишете вашето мнение
Вие оценявате:Нашата Коледа 2
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Зима в рая
Елин Хилдебранд
Сиела
рейтинг:
100%
17,90 лв.
Силата на мита
Джоузеф Камбъл
Сиела
рейтинг:
1%
25,00 лв.
Майките
Теодора Димова
СИЕЛА
рейтинг:
1%
15,00 лв.
Убийте Скитник - Българската и британската държавна политика по случая Георги Марков
Христо Христов
Сиела
рейтинг:
1%
30,00 лв.
Преди да се родя и след смъртта ми
Ивайло Петров
Сиела
рейтинг:
1%
17,90 лв.