Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Наръчник по практическо чудослучване

Необикновен подарък за читателите по повод 10 години от публикуването на „Животът може да е чудо“ от Ивинела Самуилова

​Човек заучава и развива определени модели на мислене и поведение, които му служат като карта за навигация из житейската територия. Реалността обаче се променя и ако картата не я отразява, тя става проблематична.

Сборникът предлага оригинални техники за справяне с проблематичното мислене, които всеки може да адаптира към личните си неблагоприятни житейски ситуации

Вместо да помага, започва да пречи и човек зацикля или заживява според чужди модели и предписания. Добрата новина е, че картата подлежи на промяна, а реалността реагира на промяната. И тогава разбираме, че Животът може да е чудо.
75 необичайни решения на обичайни проблеми от Ивинела Самуилова и психолога Алексей Бъчев

Вдъхновена от идеите на психолога Алексей Бъчев, за които научава по време на семинар за психолози, Ивинела Самуилова решава да ги провери за себе си и това преобръща живота й. Написан за рекордно кратко време и скоропостижно спечелил приза „най-вдъхновяваща книга“, романът „Животът може да е чудо“ вече десетилетие провокира интереса на читателите с необичайната си гледна точка към реалността.

Настоящето юбилейно издание съдържа 75 статии, които тандемът Бъчев – Самуилова пишат през годините в отговор на читателски въпроси по актуални проблеми. В познатия контекст на хумор, но с дълбочина и съпричастност към човешките неволи. Полезно и навременно четиво, което ще стимулира въображението ви и ще ви зареди с добро настроение.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Наръчник по практическо чудослучване
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди и Еконт за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв, стойността на доставката е фиксирана на 4.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • ВАЖНО! По време на промо кампания -50% безплатната доставка за всички стоки отпада за срока на промоцията! Фиксира се доставка от 3.99 лв за всички поръчки.
  • Доставката до книжарница Ciela Books & Music - Граф Игнатиев е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди да завършете поръчката си.
Свързани продукти
Животът може да е чудо
рейтинг:
1%
12,95 лв.
Ако животът не е чудо
рейтинг:
1%
13,95 лв.
Е-книга
Животът може да е чудо е-книга
рейтинг:
1%
6,95 лв.
Жената, която търсеше любовта
рейтинг:
1%
12,95 лв.
Къде отиваш, пътнико?
рейтинг:
1%
14,95 лв.