Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Наказателно право на Република България - Обща част - Курс лекции - второ издание

Настоящото издание включва лекции по наказателно право, които авторът изнася пред студентите по право от различни юридически факултети. То има за предназначение да даде в достъпна форма познания за българското наказателно право на всички, които желаят да изучат неговите основни положения.

 Курсът лекции отговоря на системата на наказателното право и на наказателното законодателство (Наказателния кодекс), което се дели на обща и особена част. 

ПРЕДГОВОР КЪМ ВТОРОТО ИЗДАНИЕ

След като през 2005 година направих второ издание на моите лекции по особената част на наказателното право на Р. България, сега представям на вниманието на читателите второ издание на лекциите ми по общата част на наказателното право. Сегашното издание на лекциите е продиктувано както от интереса към тях, така също и от немалкото промени в Наказателния кодекс, направени след първото издание през 2002 година. Допълвайки и преработвайки моите лекции, се постарах да преодолея и онези редакционни слабости, които успях да забележа в текста на първото издание. Желанието ми бе написаното да стане максимално достъпно за читателя.

Лекциите могат да се ползват от всеки, който иска да се запознае с основните положения на българското наказателно право.

Настоящото издание на лекциите по общата част на наказателното право е съобразено с промените в законодателството ни до 1 март 2009 година.

АвторътНапишете вашето мнение
Вие оценявате:Наказателно право на Република България - Обща част - Курс лекции - второ издание
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Римско частно право
Михаил Андреев
Софи Р
рейтинг:
1%
17,00 лв.
Политическа етика
Кирил Нешев
Софи Р
рейтинг:
1%
6,00 лв.
Социална психология. Том 4
Сава Джонев
Софи Р
рейтинг:
1%
9,50 лв.
Наказателно право на Република България. Особена част. Курс лекции. - Второ основно преработено и доп. издание
Антон Гиргинов
Софи Р
рейтинг:
1%
23,00 лв.
Българско-английски наръчник за международно право и сътрудничество по наказателни дела
Антон Гиргинов; Ралица Войнова
Нова звезда
рейтинг:
1%
15,00 лв.