Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Моят свят - 5-6 години - Социален свят

Имаме удоволствието да ви представим нова поредица от учебни помагала, предназначена за 5-6 годишни деца от III група на детската градина. Учебните книжки съдържат упражнения с приказен и игров характер, диагностични процедури, като по този начин подпомагат изпълнението на предвидените в учебната програма дейности и се интегрират с целите на образователните направления за подготвителна група.
Целият комплект е одобрен от МОН, отговаря на учебната програма за предучилищно възпитание и подготовка, съобразен е с психофизичните особености на децата в тази възраст. Използването на поредицата в система ще повиши интереса на всяко дете към образованието въобще, ще подпомогне учителите да прилагат диференциран подход на взаимодействие с конкретното дете, а предложените дигностични процедури ще дадат информация за напредъка му. Работата с този комплект осигурява приемственост и осъществяване на междупредметни връзки със системата от учебни помагала на ИК „Анубис" за подготвителна група.


Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Моят свят - 5-6 години - Социален свят
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Пантеон
Теодор Траянов
Анубис
рейтинг:
1%
3,12 лв.
Приятели с най-малките - помагало за яслена възраст в детската градина
Надежда Витанова, Катя Гетова, Костадинка Йорданова
Анубис
рейтинг:
1%
13,90 лв.
Приятели. Познавателна книжка по околен свят за 1. възрастова група
Надежда Витанова, Илиана Мирчева
Анубис
рейтинг:
1%
10,00 лв.
Познавателна книжка по околен свят за 2. възрастова група в детската градина
Надежда Витанова, Илиана Мирчева
Анубис
рейтинг:
1%
9,70 лв.
100 усмивки за теб
Надежда Витанова
Клет
рейтинг:
1%
14,90 лв.