Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Математиката около нас - помагало за избираемите часове за 4. клас - Бит и техника - 2021-2022

Помагалото съдържа всички теми по математика по новата учебна програма на МОН, разпределени по седмици според годишния учебен план за 4. клас

В него са включени разнообразни задачи - текстови, геометрични, логически. С разработените теми се предлага информация за света, която мотивира учениците да научат повече за нещата около тях с помощта на математиката, и се стимулират креативното мислене, откривателството и умението за самостоятелно решаване на проблеми, възникнали в ежедневието на ученика.

Настоящото издание е съвместимо с учебната програма за 2021/2022 г.Повишаване на функционалната грамотност:

  • в избираемите часове;
  • у дома;
  • през ваканцията.

Подборът от задачи разширява и задълбочава комплексното развитие на личността на четвъртокласника и способства за формиране на логическото мислене, наблюдателността и въображението му. Разработените теми обогатяват знанията на учениците и допринасят за затвърдяване на наученото, за надграждане на знания и формиране на компетентностни умения, за успешна подготовка и математическа изява на ученика.

Съдържанието на помагалото успешно допълва всички одобрени от МОН учебни комплекти за 4. клас и подпомага учителите в прилагането на иновативни и креативни подходи за повишаване на функционалната грамотност на учениците.

Помагалото е подходящо за работа на учениците в избираемите учебни часове, у дома и като ваканционна книжка.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Математиката около нас - помагало за избираемите часове за 4. клас - Бит и техника - 2021-2022
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди и Еконт за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв, стойността на доставката е фиксирана на 4.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • ВАЖНО! По време на промо кампания -50% безплатната доставка за всички стоки отпада за срока на промоцията! Фиксира се доставка от 3.99 лв за всички поръчки.
  • Доставката до книжарница Ciela Books & Music - Граф Игнатиев е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди да завършете поръчката си.
Свързани продукти
Упражнения по математика в училище и вкъщи за 1. клас
рейтинг:
1%
6,90 лв.
Домашен бит и техника за 4. клас
рейтинг:
1%
5,90 лв.
Упражнения по математика в училище и вкъщи за 4. клас
рейтинг:
1%
7,90 лв.