Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Любовта е избор

Да се освободим от нездравите взаимоотношения

Любовта е избор - вашата първа стъпка към истинската свобода от съзависимост!  • Не спирам да си повтарям, че ако се старая повече, ще успея да го променя.
  • Влагам цялото си време и енергия да върша правилните неща и да угодя на всички. А в края на краищата се чувствам виновен. Защо?
  • Бях си обещала да не се омъжвам за някой като баща ми. Но ето, съпругът ми е женен за работата си, точно както татко.

Ако някога сте казвали нещо подобно, тогава и вие, както и една четвърт от хората, може би сте съзависим. „Концепцията за зависимостта и съзависимостта - пишат авторите, - не се ограничава вече само до алкохолизма, а се отнася и до целия спектър от злоупотреба с вещества, както и почти всеки натрапчив импулс“, каквито са гастрономическите пристрастия, сексуалната зависимост и работохолизмът. Тези и други зависимости „затварят“ самите пристрастени и техните съзависими в безкраен цикъл от зависимост, отричане, негодувание и гняв.

Няма радост, когато правиш всичко за другия и го наричаш любов. Дори ако вярвате, че правите разумен избор - „По-лесно е да го направя аз! Той има нужда от моята помощ! Просто искам да запазя спокойствието! Ако не съм аз, кой ще го направи!“ - тежестта на съзависимостта става причина за неизмеримо нещастие във вашето неблагополучие? Позволете на опитните лекари да ви преведат през десетте изпитани етапа на възстановяване от съзависимост, като ви представят и едно ново измерение: да видите Божията безусловна любов като отговор на вашата най-дълбока емоционална нужда и на вашия глад за любов.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Любовта е избор
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди и Еконт за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 4.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • Доставката до книжарница Ciela Books & Music - Граф Игнатиев е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
Свързани продукти
Сексът, мъжете и Бога
Д-р Дъглас Уайс
Нов Човек
рейтинг:
1%
9,70 лв.
Вестта на Евангелието от Марк
Доналд Инглиш
Нов Човек
рейтинг:
1%
8,90 лв.
Проблеми на живота и смъртта
Джон Уайт
Нов Човек
рейтинг:
1%
6,90 лв.
Божието царство е сред вас
Стан Нютън
Нов Човек
рейтинг:
1%
2,50 лв.
Котешко и кучешко богословие
Боб Шоугрин, Джералд Робисън
Нов Човек
рейтинг:
1%
5,90 лв.