Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Лидерът

Не е наличен
Да станеш лидер е съдбоносен избор, един от най-важните, които прави човек в живота си – това е решението да излезеш от сянката и да се изправиш в светлината на прожекторите.
Авторът на бестселъри и духовен водач Дийпак Чопра ви приканва да се превърнете в един от най-успешните лидери на нашето време – лидер с визия, способен да сбъдне високите цели, които си е поставил.

Л = Любознателност – наблюдавай и слушай!
И = Идентифицирай емоциите!
Д = Дълбоко осъзнай нещата!
Е = Екип за бързо реагиране
Р = Ръкополагане в сан
Ъ = Ъгъл на пресичане
Т = Търси синхрон!


След като идентифицирате своя душевен профил и ценностите, които искате да развивате и отстоявате, можете да използвате тези седем висши умения, за да развиете уникалния си потенциал на лидер. Според Чопра единствено лидерите, които се ръководят от душата, израстват до велики водачи. Щом веднъж се осъществи тази връзка, вие ще имате неограничен достъп до най-важните качества за един лидер – креативност, интелигентност, организационни способности и любов.

С помощта на този уникален наръчник ще се научите как да изберете вдъхновяващата посока и успешно да реализирате визията си. Бъдещето се разкрива пред вас сега, точно в тази минута. За вас остава изборът..


Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Лидерът
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Изцелението
Дийпак Чопра
Бард
рейтинг:
1%
25,00 лв.
Пътeкaтa към любoвтa
Дийпaк Чoпрa
Бард
рейтинг:
1%
17,99 лв.
Най-важното от "Как да познаем Бога"
Дийпак Чопра
Кибеа
рейтинг:
1%
13,00 лв.
Иисус. История на просветлението
Дийпак Чопра
Кибеа
рейтинг:
1%
5,00 лв.
Неподвластни на възрастта и времето
Дийпак Чопра
Бард
рейтинг:
1%
19,99 лв.