Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Кой съм аз? 51 значими личности в българската история

indexer:set-dimensions-mode Set Indexer Dimensions Mode indexer:set-mode Sets index mode type indexer:show-dimensions-mode Shows Indexer Dimension Mode indexer:show-mode

Играта "Кой съм аз? е добре позната по цял свят. Основната й цел е чрез задаване на подходящи въпроси да бъде разпозната една или друга личност, с която играчът към момента на разиграването да се идентифицира.

Тези карти са посветени на някои от най-значимите личности от българската история, защото игровият модел е най-добрият начин за научим нещо ново. Или пък да си припомним позабравени факта от живота на значимите личности от нашата история.

Включените личности са подбрани според това, до колко са променили и допринесли за хода на историята ни или на тази област, в която са работили. Понякога ефектът от действията им може да не е бил положителен, както ни се иска, но влиянието на този човек върху живота ни не става по-малко от това.

Играта е подходяща за всички. Може да се играе както от повече, така и от по-малко хора, отборно или всеки за себе си. Играйте със семейството си, с приятели или заедно - деца и възрастни.

Играта би могла да е много полезна за часовете по история в училище. С нейна помощ учителят може да разнообрази заниманията на децата и дори под формата на игра да ги "препита" доколко са усвоили материала.

Целият комплект съдържа 51 карти. Върху всяка от тях има изображение на личността, години на управление на владетелите или раждането и смъртта на всички останали. Отстрани е поместена кратка информация с най-важните събития от живота на изобразената личност и обяснение с какво този човек е повлиял върху живота на съвременниците си и какъв отпечатък е оставил в историята, за да може да бъде определен като значим за народа ни и днес.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Кой съм аз? 51 значими личности в българската история
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди и Еконт за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 4.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • Доставката до книжарница Ciela Books & Music - Граф Игнатиев е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
Свързани продукти
Портрети на велики българи от Възраждането и следосвобожденска България (Комплект от 14)
Архипелаг
рейтинг:
1%
25,00 лв.
Портрети на велики личности от Средновековна България (Комплект от 14)
Архипелаг
рейтинг:
1%
25,00 лв.
История на България - Първа българска държава
Архипелаг
рейтинг:
1%
9,50 лв.
История на България - Втора българска държава
Архипелаг
рейтинг:
1%
8,50 лв.
Предсказателят
Галина Златарева
Архипелаг
рейтинг:
1%
18,00 лв.