Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Корейски език - четене с разбиране - част 3

„Корейски език. Четене с разбиране“ е предназначена за начинаещи, имащи познания по основна корейска граматика

Разработена е така, че лесно да можете да напреднете в корейския език и да започнете да разбирате в дълбочина корейската култура.

  • Автори: Со Йънг Ким, Куон Джин Чой, Джи Сук Ю;
  • Илюстрации: Чхун Куонг Ким.През последните години в България се забелязва засилен интерес към историята и културата на Корея, което води до увеличаване на броя на желаещите да изучават корейски език в началните, средните и гимназиалните класове. В резултат на това нараства и необходимостта от учебни материали.

Този учебник е предназначен за учениците от средните и гимназиалните училища и има за цел да развива умението четене с разбиране, както и да обогати речниковия запас на обучаемите. Всеки урок включва разговорни ситуации и упражнения, свързани с темата на урока, което предоставя възможност за затвърдяване на новата лексика и усъвършенстване на говорните умения. Смятаме, че подбраните теми ще представляват интерес за учениците. Те са свързани както с корейската, така и с българската култура и традиции, за да могат обучаемите да направят сравнение между историята и обичаите на двете страни. Четвъртата част на учебното пособие включва откъси от класическа и съвременна корейска литература, което дава възможност за допълнителни познания в областта на корейската литература.

Надяваме се, че учебникът „Корейски език – четене с разбиране 3“ ще предизвика интерес у обучаемите и ще им предостави възможност да изучават корейски език по увлекателен начин, като в същото време ще им помогне да разберат по-добре езика и културата на Корея. Бихме искали да ви поздравим, че полагате усилия да навлезете в особеностите на корейския език, който е твърде различен от българския, за което искрено ви благодарим.

Изказваме специални благодарности на всички колеги, които ни подкрепиха и оказаха помощ при съставянето на този учебник.

От авторите,

декември 2021 г.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Корейски език - четене с разбиране - част 3
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди и Еконт за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 4.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • Доставката до книжарница Ciela Books & Music - Граф Игнатиев е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • Доставката на закупен правен софтуер на Сиела Норма АД е безплатна.
Свързани продукти
Хагакуре: Записките на самурая
Ямамото Цунетомо
Изток-Запад
рейтинг:
1%
12,00 лв.
Утешението на философията
Боеций
Изток-Запад
рейтинг:
1%
6,00 лв.
Тайните на Санкт Петербург
Владимир Федоровски
Изток-Запад
рейтинг:
1%
10,00 лв.
Видях сатаната, как падна от небето като светкавица
Рене Жирар
Изток-Запад
рейтинг:
1%
9,00 лв.
Езоп - Басни
Езоп
Изток-Запад
рейтинг:
1%
15,00 лв.