Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Контурни карти и упражнения по география и икономика за 5. клас

КОНТУРНИТЕ КАРТИ И УПРАЖНЕНИЯ по география и икономика са с приложение ОНЛАЙН ТЕСТОВЕ по география и икономика за 5. клас (нова програма).КОНТУРНИТЕ КАРТИ са съставени в съответствие с изискванията на НОВАТА учебна програма по география и икономика за пети клас в сила от учебната 2016/2017 г. и са съвместими с одобрените от МОН нови учебници.

On-line ТЕСТОВЕ (нова програма) по география и икономика за 5. клас, които са приложение към контурните карти се намират на сайта на издателството, в категорията ОНЛАЙН ТЕСТОВЕ ГЕОГРАФИЯ И ИКОНОМИКА, подкатегория за 5 кл. към контурни карти

Достъпът до ОНЛАЙН ТЕСТОВЕТЕ става с код, който е отпечатан върху скреч карта, приложена към контурните карти. На гърба на картата има указания за активиране на кода.

Онлайн тестовете са по теми от НОВАТА учебна програма по география и икономика за пети клас. Подходящи са както за работа в клас, така и за самоподготовка. Усвояването и проверката на знанията става лесно, забавно и успешно. Помагалото съдържа също указания за работа и система за оценяване. Резултатите могат да служат за самоконтрол от ученика и контрол от страна на учители и родители.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Контурни карти и упражнения по география и икономика за 5. клас
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди и Еконт за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв, стойността на доставката е фиксирана на 4.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • ВАЖНО! По време на промо кампания -50% безплатната доставка за всички стоки отпада за срока на промоцията! Фиксира се доставка от 3.99 лв за всички поръчки.
  • Доставката до книжарница Ciela Books & Music - Граф Игнатиев е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди да завършете поръчката си.
Свързани продукти
Исторически атлас за 5. клас
рейтинг:
1%
6,50 лв.
Историчeски атлас за 6. клас
рейтинг:
1%
6,50 лв.
Контурни карти и задачи за 5. клас. История
рейтинг:
1%
3,50 лв.
Исторически атлас за 9. и 10. клас
рейтинг:
1%
7,98 лв.
Контурни карти и упражнения по история и цивилизация за 6. клас
рейтинг:
1%
3,50 лв.