Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Кой кой е в историята на Стария свят - Древен изток

Изучаването на историята като минало на човечеството се свързва с различни истории.Историята на Стария свят серазглежда обикновено в три основни исторически формации – Древен Изток, Древна Гърция и Древен Рим. Предложеният текст е посветен на най-известните дейци за целия период на неговото съществуване главно от около IV хил. пр. н.е. до римските завоевания, които се извършили в продължителен период в края на I хил. пр.н.е. За читателя са дадени кратки сведения за отделните най-известни държави от Древния Изток като Египет, основните държави от цяла Месопотамия, Източното Средиземноморие, Мала Азия и страни от близките райони на т.нар. Предна Азия. Текстът се отнася приоритетно за най-изявените и известни държавници от различен ранг като царе и други, като са включени и някои други известни лица от различен характер.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Кой кой е в историята на Стария свят - Древен изток
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Буквар за 1. клас
Владимир Попов, Мария Бунева, Лилия Вълкова
АзБуки Просвета
рейтинг:
1%
14,96 лв.
История на Стария свят. Имена и термини Том I
Владимир Попов
Абагар
рейтинг:
1%
30,00 лв.
Епилог
Владимир Попов
Жанет - 45
рейтинг:
1%
15,00 лв.
Кой кой е в историята на Стария свят. Древна Гърция
Владимир Попов
Абагар
рейтинг:
1%
22,00 лв.
Кой кой е в историята на Стария свят. Древен Рим
Владимир Попов
Абагар
рейтинг:
1%
20,00 лв.