Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Клинична гастроентерология - том 1 - Хранопровод, стомах и дванадесетопръстник

Клинична гастроентерология - том 1: Хранопровод, стомах и дванадесетопръстник обхваща клиничната проблематика на горния стомашно-чревен тракт. Разглежда се съвременният подход при нозологията на горния гастроинтестинален тракт. Споделен е и личният опит на автора от многогодишната му работа в областта на вътрешните болести и гастроентерологията.Клинична гастроентерология - том 1: Хранопровод, стомах и дванадесетопръстник обхваща клиничната проблематика на горния стомашно-чревен тракт. Разглежда се съвременният подход при нозологията на горния гастроинтестинален тракт. Споделен е и личният опит на автора от многогодишната му работа в областта на вътрешните болести и гастроентерологията.

"Авторът - проф. Искрен Коцев, д.м.н., е един от водещите лекари гастроентеролози у нас, развил Варненската гастроентерологична школа и допринесъл за развитието на клиничната медицина у нас. Проф. Искрен Коцев е специалист по вътрешни болести, гастроентерология и диетика, дългогодишен ръководител на Клиниката по хепатогастроентерология в университетската болница в гр. Варна и професор в Медицинския университет в града. Той е един от пионерите на ултразвуковата диагностика у нас. Обучил е и е подготвил много студенти, специализанти, лекари и докторанти. Автор е на повече от 200 научни труда, ръководства и учебници. Член е на много български и чуждестранни научни дружества - БДГ, БАУМ, ESGE, EASL, ECCO, EAGEN, AGA."
Проф. Крум Кацаров, д.м.н.


Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Клинична гастроентерология - том 1 - Хранопровод, стомах и дванадесетопръстник
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Българско-английски морски речник
Галина Великова
Стено
рейтинг:
1%
35,00 лв.
Алсарио
Маргарита Войнова
Стено
рейтинг:
1%
7,00 лв.
Не скланяй глава. Роман за Сабахаттин Али
Хъфзъ Топуз
Стено
рейтинг:
1%
12,00 лв.
Cargo Work in Dialogues/Товарно дело - Диалози
Соня Тончева
Стено
рейтинг:
1%
9,00 лв.
Магическият кристал
Даниела Стоянова
Стено
рейтинг:
1%
5,80 лв.