Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Клетъчно хранене с Дени - Преработено издание

Случвало ли ви се е да искате да се погрижите за себе си, но да нямате сили да следвате сложни системи, които ви отнемат време и изискват прецизност и дисциплина? Е, вече има метод, който ви дава лесни, бързи и ефективни насоки за здравословно хранене и постигане на баланс в организма.Не е наличен

Това не е поредната книга за диети и режими, а цялостна концепция как да се храним и как да се грижим за баланса си, дори да сме свръхзаети и ангажирани. В ръцете си държите практически холистичен наръчник, чрез който да постигнете по-дълбоко разбиране на себе си и процесите, които протичат във вас, като определят как изглеждате и как се чувствате. В допълнение ще получите множество инструменти, с чиято помощ да се Завърнете към здравето си - изконно ваше право.

Тези страници дават много „храна да размисъл", помагат да направим правилен избор, мотивират, отварят перспективи и сочат философията на едно ново, качествено настоящо и бъдещо живеене. Те са като мечтано пространство, което плавно потапя в осъзната грижа 3а вътрешна хигиена и ред в личните мисли.

Д-р Неделя Щонова, специалист невролог

Дени Андонова е позитивен и организационен психолог, кинезиолог, сертифициран специалист по корпоративен уелнес, инструктор no K-Power и Нейрографика. Тя е основател на HowThrive, на Фондация 3а психично Здраве и благоденствие „Процъфтяваща България" и на „Холистичната Академия на Дени Андонова". Доктор по Корпоративно благополучие. Повече от 15г. консултира индивидуални клиенти на 5 континента 3а лични стратегии 3а благоденствие, постигане на баланс между работа и личен живот, освобождаване от дисбаланси и блокажи, осъзнаване на ресурсите, личната сила и потенциал. Над 9г. консултира топ компании 3а темите на корпоративния уелнес и изграждането на цялостни стратегии, провежда обучения на екипи, индивидуални и групови мениджърски консултации. Съчетава бизнеса и приноса към обществото с личностното и професионално израстване, с прекрасното си семейство и двете си дъщерички. Нейната мисия е: Процъфтяващи хора. Процъфтяващ бизнес. Процъфтяващ свят.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Клетъчно хранене с Дени - Преработено издание
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Защита на възложителите по закона за обществените поръчки
Пенчо Станкулов
Издание на автора
рейтинг:
100%
70,00 лв.
Живот на кралица
Мария Димитрова
Издание на автора
рейтинг:
70%
15,00 лв.
Ново ниво - Холистичен наръчник за трансформация и позитивна промяна
Деница Андонова
Маруся БГ
рейтинг:
1%
25,00 лв.
46+ Техники за справяне със стреса
Деница Андонова
Хау Трайв ЕООД
рейтинг:
1%
24,99 лв.
Сбъдници
Деница Андонова
Издание на автора
рейтинг:
1%
24,99 лв.