Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Като пътища в мъглата - Бурният живот на Ото Грос

Брилянтен роман за разпътния, трагичен живот на австрийския психоаналитик Ото Грос.Не е наличен

Изключително интригуваща и блестящо литературно подплатена, от първата страница книгата въвлича читателя по невероятно кинематографичен начин в историята на една уникална историческа фигура - основоположника на контракултурата, Ото Грос. Психиатър, непокорен ученик на Зигмунд Фройд, психоаналитик, анархист, утопист, бохем, за повечето хора той бил луд par excellence. А всъщност Грос е мечтател пророк, намерил възможност да реализира своите идеи в нещо като комуна в Швейцария, в безкрайна борба с тогавашното общество, персонифицирано от неговия баща, Ханс Грос, учен с патологично изявена индивидуалност, основател на криминологията в Германия, който успява да вкара сина си Ото в психиатрична клиника. В защита на Ото Грос застават интелектуалци от цяла Европа - Франц Кафка, Карл Юнг, Блез Сандрар, Херман Хесе - всички, които са изпитали влиянието на човека, изпреварил с няколко десетилетия своето време.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Като пътища в мъглата - Бурният живот на Ото Грос
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди и Еконт за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв, стойността на доставката е фиксирана на 4.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • ВАЖНО! По време на промо кампания -50% безплатната доставка за всички стоки отпада за срока на промоцията! Фиксира се доставка от 3.99 лв за всички поръчки.
  • Доставката до книжарница Ciela Books & Music - Граф Игнатиев е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди да завършете поръчката си.
Свързани продукти
Ролан Барт за Ролан Барт
рейтинг:
1%
9,50 лв.
Поезия
рейтинг:
1%
14,00 лв.
Из живота на мравките - Разкази и рисунки на един художник
рейтинг:
1%
20,00 лв.
Градът и планините
рейтинг:
1%
6,00 лв.
Мечето Падингтън
рейтинг:
1%
10,00 лв.