Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Кало Змея 2 - Чудовища като мен

Легнете в мен и затворете очи, рожби мили три. Прав е пътят, който нагоре върви. Яви ли се душа надолу да пълзи, вдън земя огън ще я гори. Навеки, необозримо за човешкото око, ще ви пази живи Космическото дърво…Из песента на Сияйната майка

Кало Змея в Долната земя

Миналa e година и половина от деня, в който Кало пощади най-големия си враг и допусна да загуби красивата златна ябълка. Време, което тече бавно и безмилостно, и няма магия, която да утеши болката в сърцето му. Нова заплаха обаче надвисва над град Румица и синът на змея Вихрен трябва да се притече на помощ...

  • Историята измисли: Милен Хальов;
  • В илюстрация я облече: Дамян Дамянов.Миналa e година и половина от деня, в който Кало пощади най-големия си враг и допусна да загуби красивата златна ябълка. Време, което тече бавно и безмилостно, и няма магия, която да утеши болката в сърцето му.

Нова заплаха обаче надвисва над град Румица и синът на змея Вихрен трябва да се притече на помощ. Незнайна сила отвлича бебета.

Търсенето на Кало ще го отведе в Долната земя. Там, където живее народът на златните ябълки, където се намира Космическото дърво и където в адските недра се крият Вечните.

Кало ще събере пак своите верни приятели, но пред тях се простират страховити опасности, отгласи от които се крият в митовете и народните песни. Дошло е време да научи истината за своя произход и да избере своя път…
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Кало Змея 2 - Чудовища като мен
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Кало Змея
Милен Хальов
Сиела
рейтинг:
73%
13,90 лв.
Е-книга
Е-книга Кало Змея
Милен Хальов
Сиела
рейтинг:
1%
12,00 лв.
Кало Змея 3 - Герои от кал
Милен Хальов
Сиела
рейтинг:
67%
13,90 лв.
Е-книга
Е-книга Кало Змея 2
Милен Хальов
Сиела
рейтинг:
1%
11,00 лв.
Е-книга
Е-книга Кало Змея 3
Милен Хальов
Сиела
рейтинг:
1%
11,00 лв.