Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Какво е любовта?

Децата питат, а на този въпрос често и възрастните искат да си отговорят. Да, всъщност, какво е любовта?



Малката Ема търси отговора, а получава много и различни - простички и объркващи, понятни и неочаквани. "Какво е любовта?" е първото заглавие на издателство "Рибка" за 2021 година - една красива и мила книжка за четене, за разглеждане, за подаряване.

Оригинално илюстрирана, "Какво е любовта?" е валентинка в красив пощенски плик, очакващ да бъде надписан и запечатан със сърчице. Послание между две корици, готово да зарадва онези, които обичате - и деца, и възрастни. Всеки от нас може да има различен отговор, но обичта винаги се дарява, нали?

Създадена от италианците Давиде Кали и Анна-Лаура Кантоне, "Какво е любовта?" първоначално е издадена на френски през 2011 г. Давиде Кали е писател и илюстратор с над 90 детски книги и многобройни комикси. Анна-Лаура Кантоне завършва детска илюстрация в Европейския институт по дизайн в Милано и е работила върху над 30 детски книги.



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Какво е любовта?
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Двете кралства
Катя Антонова
Рибка
рейтинг:
1%
29,00 лв.
Какво значи да си силен
Катя Антонова
Рибка
рейтинг:
1%
18,00 лв.
Къде ми е шапката?
Джон Класен
Рибка
рейтинг:
1%
18,00 лв.
Феята от захарницата
Катя Антонова
Рибка
рейтинг:
60%
18,00 лв.
Сладък вкус на манго
Давиде Кали
Знаци
рейтинг:
1%
20,00 лв.