Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Как завършват мълниеносните войни - Провалът на блица в Украйна

Продължителните войни винаги са смятани за едно от най-страшните бедствия. В новата си книга Максим Калашников подробно анализира светкавичните войни, водени от нацистка Германия, Англия, Израел, Русия и САЩ в противовес на позиционните, които завършват с ужасяващи катастрофи и катаклизми. Защо операцията в Украйна не се увенча с бърза победа?Защо боевете се превърнаха в тягостен и кървав ад? Вместо решителни удари и впечатляващи обкръжаващи битки, войските на РФ и ЛДПР постигнаха изтощителни кървави сражения в градска среда. Настоящата книга е опит да се обяснят причините за успехите и провалите в мълниеносната стратегия на специалната военна операция на Русия в Украйна.

Максим Калашников е творческият псевдоним на автора Владимир Курченко. Той е написал цяла поредица от популярни книги, които възпяват великата съветска цивилизация и от които блика надеждата, че тя не е останала в миналото, а се е стаила и скоро ще излезе от тайното си скривалище, взривявайки тишината с шума от стоманените вериги на танковете и рева на ракетните двигатели.

Роден е на 21 декември 1966 година в Ашхабад - туркменска ССР, днес туркмения. Израства в Одеса. През 1985 - 1987 година е в редовете на Въоръжените сили на СССР. След това следва в историческия факултет на Московския държавен университет. От 1988 година се занимава с журналистика. Участва във великодържавническите политически движения. Възприема разпадането на Съветския съюз като лична трагедия. Калашников нарича себе си човек от друга реалност, гражданин на Империята. Посветил е живота си на борбата с последиците от 1991 година и разпадането на СССР. Критик на политика на Владимир Путин, особено по отношение на Украйна.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Как завършват мълниеносните войни - Провалът на блица в Украйна
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди и Еконт за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 4.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • Доставката до книжарница Ciela Books & Music - Граф Игнатиев е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Камъни в черния дроб, бъбреците и жлъчния мехур
Д-р Антоанета Докова
Паритет
рейтинг:
1%
6,99 лв.
2013. Активиране на ДНК. През апокалипсис към безсмъртието
Владимир Лермантов
Паритет
рейтинг:
1%
11,99 лв.
Болести на очите
Д-р Васил Димитров
Паритет
рейтинг:
1%
7,99 лв.
Инфаркт. Съвременна методика за предпазване и лечение на сърцето
д-р Антоанета Докова
Паритет
рейтинг:
1%
6,99 лв.
Болести на кръвоносните съдове. Съвременна програма за комплексно лечение.
Антоанета Докова
Паритет
рейтинг:
1%
6,99 лв.