Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Как да разрешите вашите проблеми и да постигнете успех

Послания от ангели, архангели и духовни учителиВ книгата съм споделила информация за моята лична история, практика и опит, които съм получила през годините. Преди години катастрофирах с кола и бях в безсъзнание. След катастрофата започнах да получавам картини като на филмова лента. Имам дарба да получавам видения и послания чрез снимка и лична среща с човека за минало и бъдеще, както и за болести и лични въпроси. Мога да виждам и чувам ангели, архангели и духовни учители, както и починали близки на хора. Тук съм описала моите знания за разрешаването на много видове проблеми, както и важна информация за Приемането и Прошката като път на духовно израстване и еволюция на душата. Приемане значи да приемете, че нещо е такова, каквото е. Не да живеете с него и да е част от живота ви, просто да не съдите или да не се сърдите. Защото това е съпрoтива, дразнение и е отрицателна реакция, емоция. Някой не е добър, а е лош, за какво е лош, защото друг е бил лош с него. Всяка отрицателна емоция, която провокира в нас някой човек, е ниска честота и тя вреди на тялото ни, на нервите и на психиката.

Хората, които са лоши, са подвластни на егото, на тях не им е давана любов, а лошотия. Ако някой ви причини нещо лошо и не му отвърнете с его, а с любов, той прекъсва агресията си. Кой каквото има това дава, човекът срещу теб има омраза и това дава, ако ти имаш любов, дай му любов. Ако му отвърнеш с лошо, падаш на неговата ниска вибрация. Поддаваш се на егото му, а урокът е да запазиш себе си този, който си. Като не му отвърнеш с лошо, егото в човека се смирява и той си заминава по пътя в ниската си вибрация, но тя не пада върху вас. Отвърнете ли му и позволите ли му да ви обиди, отрицателната му вибрация попада във вас. Не я ли допуснете, не ви я предава, заминава си с нея. Това е егото, като отвърнете на лошия човек, егото ви се успокоява, но има полза само вашето его, вие нямате, поели сте енергията на лошия човек от скандала, крещели сте му, нервите ви са опънати и денят ви е съсипан. Ако просто изкажете мнение, че сте прави, и човекът не го възприеме, вие си кажете: „Аз за себе си съм прав“ и не спорете, знаете вашата истина и си замълчете, защото той няма да приеме вашето мнение. Ще си каже ето и този човек се държи лошо с мен, ако отвърнете с любов на лошата му постъпка, вие ще му покажете съчувствие в това, в което се е превърнал.

Десислава МилчеваНапишете вашето мнение
Вие оценявате:Как да разрешите вашите проблеми и да постигнете успех
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Българско-английски морски речник
Галина Великова
Стено
рейтинг:
1%
35,00 лв.
Алсарио
Маргарита Войнова
Стено
рейтинг:
1%
7,00 лв.
Не скланяй глава. Роман за Сабахаттин Али
Хъфзъ Топуз
Стено
рейтинг:
1%
12,00 лв.
Cargo Work in Dialogues/Товарно дело - Диалози
Соня Тончева
Стено
рейтинг:
1%
9,00 лв.
Магическият кристал
Даниела Стоянова
Стено
рейтинг:
1%
5,80 лв.