Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Кървавият болшевизъм

Причината да напиша историческите статии е моят внук. Когато дойде да ме види, остана впечатлен колко много дебели (по неговите думи) книги има до мен. Оказа се, че не знае нищо или почти нищо за много важни събития и факти от най-новата история с влияние и за нашата страна. Помоли ме да напиша нещо по-кратичко, защото не му оставало време да чете такива книги. Вторият път ме информира, че и негови приятели се заинтересували и дали може да има екземпляри и за тях. Може! От 2013 г. “благодарение” на наши доктори имам цялото време за работа у дома.

В представените статии на исторически теми нямам научен принос. Помъчих се да обобщя на по двайсетина страници изследвания на Волкогонов, Кисинджър, Шайрър, Солженицин. Използвал съм сборници с документи, някои научни статии, факти от спомените на Жуков и документални филми по ТВ. Беше невъзможно да представя всички събития от тези изследвания – затова препоръчвам да прочетете книгите, които съм посочил като източници.

Когато разгърнете страниците на книгата, ще констатирате, че представям и мои разсъждения за ТВ предавания и някои публикации в пресата. За мен са особено интересни днес руските телевизии – новините и публицистичните предавания. Сигурно ще има хора, които няма да са съгласни с мен. Приемам критика, но само с факти. Не измислени, изсмукани от пръстите, а със и от документи.

Ние, хората, сме единствените живи същества, които могат да мислят. За съжаление, понякога нашето незнание и чувства замъгляват разума ни. За да не се случва други да ви казват кое е истина, четете книги, написани от умни и учени хора. И не забравяйте да държите дистанционното под ръка.

Тези, които не са искали нормалните хора да знаят истината, са най-обикновени мракобесници – комунисти, нацисти или фашисти. Всички са едно и също, само имената са различни. Не вярвате ли? Тогава прочетете Волкогонов, Солженицин и Шайрър. Неслучайно по времето на комунистическия режим не се превеждаха изследванията в демократичния свят за нацизма и фашизма. Аналогиите с комунизма бяха неизбежни. Затова четете.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Кървавият болшевизъм
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди и Еконт за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 4.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Стратегията "Син океан" - как да създаваме неоспоримо пространство и да обезсилим конкуренцията
Ким. Р. Моборньо
Локус Пъблишинг
рейтинг:
1%
24,00 лв.
Когато маркетингът е минно поле: Какво да правим
Локус Пъблишинг
рейтинг:
1%
18,00 лв.
Човешкият цирк и Крикор Азарян
Димитър Стайков
Локус Пъблишинг
рейтинг:
1%
23,00 лв.
Да правим бизнес като Ричард Брансън
Дес Диърлав
Локус Пъблишинг
рейтинг:
1%
16,00 лв.
Как да надмогнем кризата: 33 бързи решения за успех и печалба
Херман Саймън
Локус Пъблишинг
рейтинг:
1%
14,00 лв.