Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Юпитер - Ключ за растеж, благополучие и реализация на потенциала

Стивън Аройо разказва за силата и влиянието на Юпитер според астрологията

Юпитер - повече от коя да е друга планета от рождената карта, поставя ударение върху бъдещето: Като предугажда, планира, усъвършенства и поема рискове въз основа на Вярата.

За Всеки човек Юпитер е важен ключ за растежа и - като управител едновременно на Стрелец и Риби - той е особено значим за индивидите, в чиито хороскопи тези знаци са подчертани.
Юпитер е най-пренебрегваната планета в астрологията -което е изненадващо, понеже той е не само най-голямото небесно тяло в слънчевата система, но и повече от коя да е планета показва къде можем да постигнем драматичен напредък и най-съществено да се усъвършенстваме.

Юпитер винаги ни подтиква към напредък и подобряване - да се придвижим отвъд настоящите граници към по-благоприятни и разширени цели.

Може би най-умаловажавана е Юпитеровата връзка с приемането на предизвикателствата в живота, което винаги е съществено и за материалния прогрес, и за максимализирането на личностните възможности за израстване и успех. Тази книга изследва как Юпитер ни показва пътя към:

  • развиване на усет за бъдещите насоКи и стремления;
  • как индивидът да възпита у себе си доверие и самоуважение;
  • къде бихте могли да се възползвате от „обрата на съдбата“,с цел да проявите вашия най-голям потенциал;
  • в коя област сте способни да имате специална широта навизията и интуитивно възприятие, които да доведат до по-задълбочена работа и разбиране.

Книгите на Стивън Аройо го направиха един от най-продаваните автори на психологическа астрология по целия свят. Неговите творби са удивително разбираеми и новаторски, разкривайки използването на астрологията като практически език на живота. Широкоизвестните книги на Аройо са му донесли Наградата на Британската астрологическа асоциация, Международния приз SUN на Обединението на Канадските астролози и отличието REGULUS на Обединената Конференция на астролозите.
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Юпитер - Ключ за растеж, благополучие и реализация на потенциала
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Наръчник за тълкуване на хороскопи
Стивън Аройо
Лира Принт
рейтинг:
1%
14,00 лв.
Астрология, карма & трансформация
Стивън Аройо
Лира Принт
рейтинг:
1%
19,00 лв.
Астрология, психология & четирите елемента
Стивън Аройо
Лира Принт
рейтинг:
1%
12,00 лв.
Цикли на живота и взаимоотношенията
Стивън Аройо
Лира Принт
рейтинг:
1%
15,00 лв.
Астрология, карма и трансформация
Стивън Аройо
Лира принт
рейтинг:
1%
19,00 лв.