Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Изворът на женската сила

Книгата на Лариса Ренар отговаря на вечния женски въпрос: „Как да бъда щастлива?”. Според авторката съвременната жена е загубила женската си енергия и я заменила с мъжка. Днес за представителките на женския пол кариерата е по-важна от всички проблеми в личния живот. Много от жените дори не се замислят за това.Според Лариса Ренар жената трябва да притежава четири лица: „любовница”, „домакиня”, „кралица” и „девойка”. Именно умението да се превъплъщава във всеки един от тези образи ще помогне на жената да постигне щастие и хармония в живота си. Книгата на Лариса Ренар предлага практически техники за постигане на това. Героинята й пътува по целия свят, за да открие тайните, методите и законите на женските традиции, въз основа на които е разработена уникалната програма „Изворът на женската сила”.

Техниките, които са описани от Ренар, помагат на жените да постигнат съзнателно четирите си базисни състояния. Всяко лице отразява определена женска енергия. Енергията на „девойката” е преди всичко емоция и възхищение от нейния избраник, за „домакинята” е важна мъдростта и практичността, за „кралицата” – самостоятелността и упоритостта, а състоянието на „любовницата” е страстта. Според Ренар всяка жена притежава тези четири състояния - но често едното е развито повече за сметка на другите. Авторката предлага уникална програма от техники, които позволяват на жената да възвърне естественото си състояние на баланс между енергиите.

Книгата „Изворът на женската сила” дава отговор на много въпроси:
 • Защо мъжете преследват жените и не могат да живеят без тях?
 • Защо мъжете обичат млади жени?
 • Как да разберем какъв тип женска сила притежаваме?
 • Как да привлечем този мъж, който ни е нужен?
 • Как правилно да докосваме мъжа, така че докосването ни го накара да ни запомни завинаги?
 • Как да посрещаме мъжките погледи? Как да направим така, че първата нощ да не се окаже и последна?
 • Как да реагираме на мъжките изневери?...

И още много, много други!

Сюжетът на историята в „Изворът на женската сила” е съчетан по уникален начин с програмата от практически упражнения. Всички жени обичат да четат романи и дневници, да разгадават тайни и да откриват нови неща. Заради това Лариса Ренар е написала книга, която е отчасти роман, отчасти дневник, отчасти учебник.

„Изворът на женската сила” би могла да се прочете на един дъх, ако... не съдържаше толкова мъдрост, над която задължително трябва да се замислите!

Лариса Ренар - лъчезарна, неотразима, обаятелна жена - кандидат на психологическите науки, биолог и психолог, получила магистърска степен от Стокхолмския университет по икономика. Чете лекции по психология на стреса. През 2000 г. създава и оттогава ръководи Академията за личен живот в Санкт Петербург. Огромен брой жени са придобили нови ценни умения благодарение на обучението си в тази Академия. През 2007 г. Лариса създава книгата си „Изворът на женската сила”. Изданието се превръща в бестселър и печели хиляди последователки в цяла Русия.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Изворът на женската сила
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

 • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
 • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
 • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
 • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
 • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.

За Автора

Лариса Ренар -

Лариса Ренар – лъчезарна, неотразима, обаятелна – е жена, неподвластна на времето. Тя е кандидат на психологическите науки, биолог и психолог, получила е магистърска степен от Стокхолмския университет по икономика. Създава и ръководи Академия на личния живот. Чете лекции по психология на стреса и прави тренинги по цял свят. Автор е на бестселърите „Изворът на женската сила“, „Пазителката на женската сила“, „Еликсирът на любовта“, „Четирите лица на съвършенството“.

Свързани продукти
Еликсирът на любовта
Лариса Ренар
Кръгозор
рейтинг:
1%
18,00 лв.
Пазителката на женската сила
Лариса Ренар
Кръгозор
рейтинг:
1%
18,00 лв.
Направи мъжа си милионер
Лариса Ренар
Паритет
рейтинг:
1%
15,99 лв.
Четирите лица на съвършенството
Лариса Ренар
Кръгозор
рейтинг:
1%
18,00 лв.
Жена, неподвластна на времето
Лариса Ренар
Кръгозор
рейтинг:
1%
20,00 лв.