Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Истините за Библията - за Господа и неговия план

"В двадесет и първи век след Христа, човешките същества все още се делят на вярващи и невярващи по отношение на това, че има Бог, който е създал всичко видимо и невидимо в този необятен свят.

Учудването в това отношение е още по-голямо, след като вече безусловно се знае, че дело на Всемогъщия Бог са и самите човешки същества, които Творецът е създал по Свой образ и по Свое подобие, така че да нямат никакво съмнение в Неговата Божествена Личност и в Неговото творческо всемогъщество.

При това е съвсем очевидно и обстоятелството, че човечеството вижда навсякъде в околния свят материални реалности, които съществуват в абсолютна хармония и съвършенство. Това са именно неопровержимите доказателства, че всичко, което човеците виждат с очите си, не може да произлиза по някаква случайност, което се потвърждава и от мъдростта, вложена в духовния разум на истински вярващите в Бога човешки същества. Тази мъдрост им разкрива безспорната истина, че всичко, което съществува в този свят, е дело на Всевишния Господ Бог, защото е писано: "Чрез мъдрост Господ положи основите на земята, чрез разум утвърди небето."Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Истините за Библията - за Господа и неговия план
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
България и българите в светлината на пророчествата
Илия Маринов
Филвест
рейтинг:
1%
5,00 лв.
293 години до края на греховния свят
Илия Маринов
Филвест
рейтинг:
1%
5,00 лв.
Храмът / Сборник статии
Филвест
рейтинг:
1%
10,00 лв.
Духовете, които ни поробват
Илия Маринов
Филвест
рейтинг:
1%
5,00 лв.
Истините на Библията за света и човека
Илия Маринов
Филвест
рейтинг:
1%
10,00 лв.