Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Истините на Библията за света и човека

Велико нещо за човека е да знае и да разбере духовната същност на истините, които научаваме от Божието слово, записано в книгите на Библията.Велико нещо за човека е да знае и да разбере духовната същност на истините, които научаваме от Божието слово, записано в книгите на Библията. Защото само тези истини имат силата да ни изведат от дълбокия духовен мрак, в който живеем като плътски същества, и да ни направят духовни и свободни човеци. Затова трябва да копнеем за духовните истини, да ги научим и да ги разберем.

Отговорът на въпроса за духовната същност на всяко нещо, което ни интересува и към което таим оправдано любопитство, е изключително важен за нашия живот, защото сме сътворени с висок интелект и с правото на свободен избор. А как може човекът да избира правилно, ако не знае цялата истина за онова, което го интересува? Как ежедневно да избираш правилните решения за делата на своя живот и на своите близки, ако не знаеш цялата истина за онези неща, които влияят за добро или за зло.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Истините на Библията за света и човека
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
България и българите в светлината на пророчествата
Илия Маринов
Филвест
рейтинг:
1%
5,00 лв.
293 години до края на греховния свят
Илия Маринов
Филвест
рейтинг:
1%
5,00 лв.
Храмът / Сборник статии
Филвест
рейтинг:
1%
10,00 лв.
Духовете, които ни поробват
Илия Маринов
Филвест
рейтинг:
1%
5,00 лв.
Истините за Библията - за Господа и неговия план
Илия Маринов
Филвест
рейтинг:
1%
10,00 лв.