Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Искам да знам - Интерактивно помагало за самостоятелна работа и игра за 1. клас - втора част - Булвест 2000 - 2021/2022

Интерактивно помагало за самостоятелна работа и игра за 1. клас - втора част на издателство „Булвест 2000“ - нова учебна програма 2021/2022

Помагалото е създадено с цел да улесни затвърдяването на знанията и да развие познавателния и практическия опит на първокласниците, придобит в задължителната подготовка по учебните предмети от програмата за 1. клас.

То осигурява реални възможности за интерактивно интегрирано обучение в часовете по самоподготовка и заниманията по интереси, като включва разнообразни задачи, обединяващи учебното съдържание, игри и творчески занимания.

Ориентирано е както към индивидуалната и груповата работа на
учениците при целодневното обучение, така и към самостоятелните занимания вкъщи. Работата през учебната година е осигурена изцяло от разработения пакет материали.

Изданието е съобразено с новата учебна програма и е одобрено от МОН!Помагалото е разделено на две части – по една за всеки учебен срок.

Учебното съдържание е представено чрез комплексни теми, като през конкретната учебна седмица първокласниците работят по една тема. Всяка тема включва:

  • четири работни листа за четири дни от седмицата – всеки работен лист предлага интегрирано интерактивно овладяване на учебното съдържание по учебните предмети от програмата за 1. клас, поднесено чрез художествени илюстрации и рисунки, различни по вид и степен на трудност задачи, интересни сюжетни игри и упражнения;
  • приложение от работни листове за последния ден от седмицата, като всеки работен лист съдържа разгъвкa на модел или художествена конструкция;
  • инструкции за етапите на работа при изготвянето на модел или художествена конструкция, предвидени към всяка тема.

На всеки работен лист е поставена скала, чрез която първокласникът може самостоятелно да оцени своята работа.

Помагалото предоставя големи възможности за творческа интерпретация и индивидуални решения на учениците. То поставя във фокус личностното развитие на ученика, като създава условия за образователни инициативи и творчество, положителна нагласа за активно поведение и реализация.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Искам да знам - Интерактивно помагало за самостоятелна работа и игра за 1. клас - втора част - Булвест 2000 - 2021/2022
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Работни листове по български език за 6. клас
Ангел Петров, Мая Падешка, Мариана Балинова
Булвест 2000
рейтинг:
1%
7,90 лв.
Изобразително изкуство за 4. клас
Петя Иванова, Десислава Кралева, Клина Никова-Гинчева
Булвест 2000
рейтинг:
1%
14,90 лв.
Изобразително изкуство за 3. клас
Петя Иванова, Десислава Кралева, Калина Никова-Гинчева
Булвест 2000
рейтинг:
1%
14,90 лв.
Книга за учителя по изобразително изкуство за 4. клас
Петя Иванова, Десислава Кралева, Калина Никова - Гинчева.
Булвест 2000
рейтинг:
1%
5,00 лв.
Изобразително изкуство за 2. клас
Петя Иванова, Десислава Кралева, Мария Петрова
Булвест 2000
рейтинг:
1%
14,90 лв.