Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Интелектуалната собственост - Мощно средство за икономически растеж

Тази книга е създадена, за да бъде практическо ръководство за използването на интелектуалната собственост като „мощно средство“ за икономически растеж и създаване на блага. Целта ѝ е да разкрие пред заинтересуваните неспециалисти, как интелектуалната собственост (патенти, полезни модели, търговски марки, авторски права) става все по-ценен актив, който може да се използва по различни творчески начини, за да се увеличи материалното, социалното и културното благополучие.
Книгата „Интелектуалната собственост – мощно средство за икономически растеж“ разкрива историята на това, как революцията на информационните технологии и увеличаващото се темпо, влиянието и значението на изобретенията и иновациите, свързани с ускорената глобализация, са поставили интелектуалната собственост в центъра на вниманието, правейки я основен елемент в държавната политика и корпоративното стратегическо планиране.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Интелектуалната собственост - Мощно средство за икономически растеж
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди и Еконт за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв, стойността на доставката е фиксирана на 4.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • ВАЖНО! По време на промо кампания -50% безплатната доставка за всички стоки отпада за срока на промоцията! Фиксира се доставка от 3.99 лв за всички поръчки.
  • Доставката до книжарница Ciela Books & Music - Граф Игнатиев е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди да завършете поръчката си.
Свързани продукти
Политическа етика
рейтинг:
1%
6,00 лв.
Социална психология. Том 4
рейтинг:
1%
9,50 лв.
Патентни анализи
рейтинг:
1%
10,00 лв.
Новите сортове растения като интелектуална собственост
рейтинг:
1%
15,00 лв.
Водно електролитни нарушения - Записки на терапевта
рейтинг:
1%
5,00 лв.