Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Иновации в бизнеса

SKU
9786192026608


рейтинг:
100 % of 100
20,00 лв.

Учебникът „Иновации в бизнеса" представя съвременни концепции и подходи за насърчаване и управление на иновациите в бизнеса.Не е наличен

Учебникът „Иновации в бизнеса" представя съвременни концепции и подходи за насърчаване и управление на иновациите в бизнеса. Създаването и пазарното реализиране на иновациите са основен източник на устойчив икономически растеж. Разработеният учебник предоставя теоретични знания и практически насоки за внедряването на успешни иновации, които затвърждават пазарните позиции и осигуряват отличителното предимство на фирмата. Автор на учебника „Иновации в бизнеса" е д-р Катерина Козлуджова. Тя има дългогодишен професионален опит в управлението на иновации в софтуерната индустрия. Внедрява продуктови иновации за управление и автоматизация на бизнес процеси. Катерина Козлуджова придобива образователна и научна степен доктор" през 2018 година с тема на дисертационен труд. Пазарна реализация на иновациите в софтуерната индустрия". Нейните основни изследователски интереси са в областта на иновациите и изграждането на специфични умения за разкриване на възможности и внедряване на нови и различни продукти или процеси със стойност за пазара и организацията. Д-р Катерина Козлуджова разработва и води учебния курс по дисциплината. "Иновации в бизнеса" към факултета по икономически и социални науки при Пловдивския университет ,,Паисий Хилендарски".Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Иновации в бизнеса
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Водни спортове
Колектив
УИ Паисий Хилендарски
рейтинг:
1%
3,95 лв.
Teстoвe пo бългaрски eзик зa кaндидaт-студeнти зa учeбнaтa 2009/2010 г.: Чaст I
Гeргaнa Ивaнoвa
УИ Паисий Хилендарски
рейтинг:
1%
3,00 лв.
Книжовно-просветна дейност на Рилския манастир (От X век до Освобождението)
Милка Терзийска
УИ Паисий Хилендарски
рейтинг:
1%
15,00 лв.
Аnthоlоgiе du drаmе Frаncаis (19 e - 20 e s.)
Гeнo Гeнoв, Злaтoрoрoсa Нeдeлчeвa-Бeлaфaнтe
УИ Паисий Хилендарски
рейтинг:
1%
9,60 лв.
Спрaвoчник мaгистърски прoгрaми Плoвдивския унивeрситeт "Пaисий Хилeндaрски" 2009/2010
УИ Паисий Хилендарски
рейтинг:
1%
9,00 лв.