Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Имаго - Време за пеперуди

Имаго“ преплита двайсет различни съдби, за да разкаже история за пътя, любовта и малките прашинки, които остават след тях! Защото всяка прашинка е началото на планина.Едно пътуване през горещото испанско лято. Двайсет различни лица на любовта.

Събрани са в Барселона като парченца от мозайка на Гауди – цветни, различни, с още неизгладени от времето ръбове и с бляскав гланц от мечти. Даниела е от България, Олга – от Kолумбия, Марта – от Испания, Хавиер – от Аржентина, а Абнер и Тобиас – от Германия. Отправят се заедно към Кадакес, за да отпразнуват рождения ден на Марта. Но се оказва, че всеки от тях има по-важни въпроси, които се надява това пътуване да разреши.

Вярна на изключително финия си и дълбок стил, доказан в осемте ѝ романа, Радостина А. Ангелова преплита в „Имаго“ двайсет различни съдби, за да разкаже една топла човешка история за пътя, любовта и малките прашинки, които остават след тях. Днес – десет години след написването на романа, новото му издание е тук, за да ни припомни, че всяка прашинка е началото на планина.

Радостина А. Ангелова жонглира с различните си роли точно толкова добре, колкото с думите. Тя е професор в Технически университет – София, доктор на техническите науки, автор и съавтор на над 200 научни публикации, монографии и учебници. Награждавана e у нас за поезия и разкази, победител е във Втория европейски конкурс за поетична книга на английски език (2011). Три поредни години е включена в европейския Топ 100 за най-креативните автори на хайку. Има издадени осем романа, сред които „Виенски апартамент“, „Афиши в огледалото“, „Бал в Мулен Руж“, „Утре“ и „Скреж“.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Имаго - Време за пеперуди
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди и Еконт за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 4.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • Доставката до книжарница Ciela Books & Music - Граф Игнатиев е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
Свързани продукти
Фокуси за начинаещи и напреднали магове
Красимир Цолов
СофтПрес
рейтинг:
1%
9,99 лв.
Имаго
Радостина Ангелова
ИК Жанет-45
рейтинг:
1%
14,00 лв.
Обратната страна
Радостина Ангелова
ИК Жанет 45
рейтинг:
1%
15,00 лв.
Имаго
Радостина Ангелова
ИК Жанет-45
рейтинг:
1%
14,00 лв.
Бал в Мулен Руж
Радостина Ангелова
СофтПрес
рейтинг:
1%
16,99 лв.