Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Игра на дама тв.к.

"Игра на дама" е един от програмните романи на XX век, показващи стремежа на автора да представя и най-сериозните неща с шеговито настроение.Париж, бурната любов между Оливейра и Мага, нощите в Клуба на змията, пропити с много джаз и много страст в търсене на небето и ада. И обратната страна – симетричното приключение на Оливейра, Травълър и Талита в обгърнатия със спомени Буенос Айрес. Доведено до крайност желание за преминаване на границите на традиционното повествование. Резултатът е тази книга (всъщност няколко книги – зависи как ще четете), изпълнена с хумор и безпрецедентна оригиналност.
„Дамата се играе с камъче, което трябва да подритваш с върха на обувката. Съставки: тротоар, камъче, обувка, красива рисунка с тебешир, за предпочитане цветен. Отгоре е Небето, отдолу – Земята.“
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Игра на дама тв.к.
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди и Еконт за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв, стойността на доставката е фиксирана на 4.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • ВАЖНО! По време на промо кампания -50% безплатната доставка за всички стоки отпада за срока на промоцията! Фиксира се доставка от 3.99 лв за всички поръчки.
  • Доставката до книжарница Ciela Books & Music - Граф Игнатиев е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди да завършете поръчката си.
Свързани продукти
Ролан Барт за Ролан Барт
рейтинг:
1%
9,50 лв.
Поезия
рейтинг:
1%
14,00 лв.
Из живота на мравките - Разкази и рисунки на един художник
рейтинг:
1%
20,00 лв.
Хулио Кортасар - Поезия
рейтинг:
1%
18,00 лв.
Бестиарий - Разкази
рейтинг:
1%
16,00 лв.