Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

И заживели щастливо

...или какво става след последното изречение на приказките„И заживели щастливо“ е книга за личната отговорност! Щастието не се продава на килограм, нито подарява. Приказните герои преминават изпитания, за да заживеят щастливо. А заживееш ли щастливо, минаваш успешно през изпитанията. Като яйцето и кокошката са трудностите и щастието.

Как да изградим щастливи партньорски отношения и как днес Човекът изобщо да се преживява по-щастлив – за това става дума в тази книга.

Разбира се, че става дума и за Любовта, която ни прави щастливи. Но се замисли, читателю, дали не ти е по-лесно да не обичаш, отколкото да обичаш. Особено себе си.

Десетилетният ми опит, прочетените книги, народната мъдрост доказват, че за да си щастлив, трябва да си цял, отвъд полярностите мъжко – женско, силно – слабо… Щастието е във всякаквостта. И приемането й! Това е основният смисъл на психотерапията. Щеше ли да я има психотерапията, ако не беше възможно превръщането на нещастието в щастие?

В приказката-живот Героят има точно толкова сили, колкото смята, че заслужава да е щастлив. Ти колко смяташ, че заслужаваш, читателю? Щом държиш в момента тази книга в ръце, означава, че вярваш в заслуженото щастие. Приятно четене на подсказките, маркиращи Пътя на щастието. То не е цел. Път е. Книгата ще ти помогне да вървиш по него и да проправиш път и на идващите след теб.

„И заживели щастливо“ – така свършват приказките. Ако още не си заживял щастливо, читателю, значи не е свършила приказката ти! А може би тепърва започва? Приятно четене, а след това и приятно писане на собствената приказка с щастлив край!

Не отлагай! Дванайсет без пет е!Напишете вашето мнение
Вие оценявате:И заживели щастливо
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

 • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
 • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
 • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
 • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
 • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.

За Автора

Мадлен Алгафари -

В този раздел на онлайн книжарница Сиела можете да разгледате предложенията ни за вълнуващи четива от психотерапевта Мадлен Алгафари. Освен че е един от най-известните и уважавани психолози в България, Мадлен Алгафари често оглавява и литературните класации, тъй като е автор на множество книги и стихосбирки. В сайта на Сиела можете да поръчате нейни произведения, както нови книги, така и от по-старите ѝ заглавия.

Какви книги пише Мадлен Алгафари

Сред произведенията на психотерапевта ще откриете не едно и две вълнуващи четива, които помагат на читателя да живее с лекота, да разбира живота в дълбочина и да му се наслаждава. Благодарение на големия си опит, психотерапевтът Мадлен Алгафари успява по проникновен начин да надникне в душата на своите читатели и да им даде отговори на голяма част от житейските въпроси, които си задават. Тя пише книгите си както в проза, така и в стихове.

В колекцията от нейни заглавия ще намерите няколко стихосбирки, които можете да поръчате бързо и лесно на Ciela.com. Възползвайте се от честите намаления и промоции, които онлайн книжарница Сиела прави и допълнете домашната си библиотека с вълнуващи нови книги.

Кои са най-търсените книги на Мадлен Алгафари

 • "Вяра имам";
 • "Мира нямам";
 • "Поправителен за родители";
 • "Как да се разболяваме качествено";
 • "И заживели щастливо".

Цитати на Мадлен Алгафари

В следващите редове ще прочетете няколко цитата на Мадлен Алгафари от нейните прекрасни книги:

 • "Човекът на 21 век е болен от ум - казва главният герой в една от главите на книгата."
 • "Аз вярвам в чудеса и не мисля, че те са нещо свръхестествено. Чудесата са под Път и над Път, стига да имаш очи за тях. А ако имаш и сърце, можеш сам да си чудотворец."
 • "Мъдрият, порасъл, здрав човек знае, че в този път трябва да можеш както да нямаш мира, така и да се смириш, да приемеш, че не знаеш как и ти е нужна чужда помощ, че някои проблеми се нуждаят от време за разрешаването си, че понякога решението е в приемането на нерешимостта на някой проблем."
 • "Не е страшно в тихото, читателю! Не е и толкова трудно да помълчиш. Да послушаш тишината. Тя казва много. Тя казва истини. Няма как да ги чуеш, ако бягаш от нея."
 • "Cвoбoдaтa e нaй-гoлямaтa oтгoвopнoст. Тя искa смeлoст и силa. "

Свързани продукти
Всички можем да летим
Мадлен Алгафари
Джуниър Партнърс ЕООД
рейтинг:
1%
20,00 лв.
Как да се разболяваме качествено
Мадлен Алгафари
Джуниър Партнърс ЕООД
рейтинг:
1%
16,00 лв.
От "Какво ще кажат другите?" до "Какво избирам аз?"
Мадлен Алгафари
Джуниър Партнърс ЕООД
рейтинг:
1%
30,00 лв.
Поправителен за родители
Мадлен Алгафари
Алгафари
рейтинг:
1%
40,00 лв.
Тихоспирка
Мадлен Алгафари
Алгафари
рейтинг:
1%
25,00 лв.