Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Химия и опазване на околната среда. Задачи и тестове за въшно оценяване 7. клас

Сборникът съдържа богат набор от тестови задачи, които да подпомогнат и улеснят обучението по Химия и опазване на околната среда.Не е наличен

Сборникът със задачи и тестове е предназначен за:
• подготовка за национално външно оценяване на учениците след 7. клас по природни науки и екология – модул Химия и опазване на околната среда
• текуща подготовка по предмета.

Структуриран е в три основни части:
• ТЕМАТИЧНИ ТЕСТОВЕ ЗА ТЕКУЩА ПОДГОТОВКА
• ТРЕНИРОВЪЧНИ ТЕСТОВЕ ЗА ВЪНШНО ОЦЕНЯВАНЕ
• ОТГОВОРИ НА ВСИЧКИ ЗАДАЧИ.

ПЪРВАТА ЧАСТ съдържа пет тематични теста в два варианта, които обхващат учебното съдържание, включено в програмата за 7. клас.
Към всяка тема са записани очакваните резултати от обучението съг­ласно учебната програма. Задачите в тестовете са структурирани така, че да включват знанията и уменията по съответната тема, които трябва да усвоят учениците, и са подредени съобразно последователността на учебното съдържание в програмата. Това ги прави удобни за текуща подготовка на учениците през цялата учебна година. Всеки тест е представен в два варианта и улеснява учителя при осъществяване на контрол в обучението.

ВТОРАТА ЧАСТ включва пет тренировъчни теста, предназначени за заключителния етап на подготовката за външно оценяване на учениците след 7. клас по природни науки и екология. В сборника всички тестове са разработени по формата на изпита, определен от МОН през 2013 г. – по 10 задачи с избираем отговор и по 2 задачи със свободен отговор. Те са добър ориентир за ученици, родители и учители по отношение на структурата и обема на изпитния материал и са много подходящи за финалния етап от подготовката за изпита.

Рубриката „Химичен консултант“ съдържа систематизирани и обобщени знания по темите от учебната програма. Информацията е предназначена за ученика, като всеки може да направи необходимата справка при затруднения в самостоятелна работа с тестовете.

ТРЕТАТА ЧАСТ включва отговорите на всички задачи и критериите за оценяването им. Отговорите са дадени по теми в табличен вид, което осигурява бърза и лесна проверка.
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Химия и опазване на околната среда. Задачи и тестове за въшно оценяване 7. клас
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди и Еконт за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв, стойността на доставката е фиксирана на 4.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • ВАЖНО! По време на промо кампания -50% безплатната доставка за всички стоки отпада за срока на промоцията! Фиксира се доставка от 3.99 лв за всички поръчки.
  • Доставката до книжарница Ciela Books & Music - Граф Игнатиев е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди да завършете поръчката си.
Свързани продукти
Пантеон
рейтинг:
1%
3,12 лв.
Сънят на любовта
рейтинг:
1%
3,36 лв.
Литература за 10. клас
рейтинг:
1%
16,98 лв.
Български език за 10. клас
рейтинг:
1%
9,60 лв.
Математика за 10. клас Анубис 2020/2021
рейтинг:
1%
16,90 лв.