Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Hello! - Учебник по английски език за 4. клас

С HELLO! NEW EDITION за 4. клас учениците успешно завършват първия важен етап от изучаването на английски език в училище и се подготвят за новите предизвикателства в 5. клас. HELLO! NEW EDITION е нова система по английски, която ползва доказано успешни модели на обучение от предишното си издание. Тя има изцяло ново съдържание, съобразено с новата учебна програма и Държавните образователни стандарти, атрактивно оформление и красиви илюстрации. Автори са опитните учители Емилия Колева и Елка Ставрева.Учебникът:

 • Включва 32 урока (20 урока за нови знания, 6 урока за преговор и обобщение, 4 урока, посветени на празници, и 2 урока, които запознават учениците с адаптирани литературни произведения), разположени на две страници.
 • Отчита и преодолява основни типични трудности при усвояване на английски език от българските ученици, което отличава системата от широко ползваните в практиката чужди системи и е нейно много важно предимство.
 • Предлага внимателно подбран езиков материал в уроците за нови знания, представен чрез кратки забавни истории под формата на комикс, с жив и естествен език.
 • Съдържа обобщителни преговорни уроци, оформени като проекти, които представят ежедневието на реални деца и отношенията им със семейството и приятелите и предлагат чудесна възможност за персонализиране на езика.
 • Включва добре балансирано учебно съдържание, което осигурява достатъчно упражнения за преговор и затвърдяване.
 • Въвежда имплицитно граматичните структури във фрази от реалния език, които учениците се научават да използват с лекота.
 • Формира основите на междукултурното общуване и толерантността към различните култури и изгражда основни личностни ценности.
 • Изгражда устойчив лексикален запас.


Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Hello! - Учебник по английски език за 4. клас
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди и Еконт за България, и от Български пощи за чужбина.

 • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 4.99 лв.
 • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
 • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
 • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Hello! Учебник по английски език за 3. клас
Емилия Колева, Елка Ставрева
Просвета
рейтинг:
1%
20,00 лв.
Касационна практика по административнонаказателни дела на Софийски градски съд 2003-2005
Емилия Колева
Нова Звезда
рейтинг:
1%
18,00 лв.
Hello! - Тетрадка по английски език за 3. клас
Емилия Колева, Елка Ставрева
Просвета
рейтинг:
1%
5,65 лв.
Hello! Nеw Edition. Работна тетрадка по английски език за 4. клас
Емилия Колева, Елка Ставрева
Просвета
рейтинг:
1%
5,65 лв.
Hello! New Edition - Writing Book - Тетрадка – писанка по английски език за 1. клас
Eмилия Колева, Елка Ставрева
Просвета
рейтинг:
1%
4,90 лв.